Moda
Cate Blanchett

Buket cvijeća u dekolteu? To samo Cate Blanchett može isfurati na crvenom tepihu!

  • Drugi dan Venecijanskog filmskog festivala obilježila je premijera filma 'Tar'
  • Cate Blanchett u filmu ima glavnu ulogu, a osim što je dobila 6 minuta ovacija za ulogu dirigentice, osvojila je ovacije i za još jedan fantastičan modni look
  • Uvijek besprijekorna Australka zablistala je u kreaciji modne kuće Schiaparelli

Cate Blanchett se uvijek nalazi na popisu žena besprijekornog stila koja se obožava poigravati s modom, a to je dokazala i jučerašnjim dolaskom na drugi dan filmskog festivala u Veneciji. Cate igra glavnu ulogu u iznimno očekivanom filmu 'Tar' koji je sniman u Berlinu prošle godine. Radnja prati lik Cate Blanchett, Lydiu Tár, dok se uzdiže do prve ženske dirigentice njemačkog orkestra. Nakon premijere, punih šest minuta trajale su ovacije oduševljene publike, a danas stižu ovacije na još jedan fenomenalan look koji je Cate isfurala.

Cate Blanchett | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Naime, Cate je odabrala crni baršunasti korzet s izvezenim raznobojnim ručno oslikanim cvijećem u kombinaciji s baršunastim hlačama niskog struka.  Cijela kreacija je inspirirana upravo rajskim vrtovima, a potpisuje ju Daniel Roseberry za modnu kuću Schiaparelli. Kombinezon je dio jesenske kolekcije u kojoj je Roseberry ponovno besprijekorno upario bezvremenski kroj s nadrealizmom.

Julianne Moore Možda vas zanima 7 najboljih haljina s crvenog tepiha u Veneciji; pozornost je privukla prozirna Valentino haljina Julianne Moore Rubrika Moda Moda

Glumica je upotpunila look sa suptilnim crnim sandalama debelih potplata te Louis Vuitton nakitom iz kolekcije 'B Blossom' s pavé dijamantnim naušnicama i odgovarajućim prstenom, kao i dva prstena s pečatom. Kako bi fokus ostao na sjajnoj kreaciji, frizura je ostala poprilično jednostavna te je plavi bob bio blago u valovima, a make up minimalan.

Cate Blanchett | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Prije samog dolaska na crveni tepih, Cate je prisustvovala press konferenciji vezanoj uz premijeru, a ni na ovom pojavljivanju nije razočarala. Odabrala je nebesko plavo odijelo brenda Roksanda. Odijelo su činile plisirane hlače sve popularnijeg harem kroja i predimenzionirani top s crnim grafičkim linijama koje su dodale oštrinu i pomalo Art Deco dojam. Donji dio hlača krasili su zlatni amblemi, a cijeli look je upotpunila s bijelim kožnim salonkama.

Cate Blanchett | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Cate Blanchett ponovno je postavila iznimno visoku ljestvicu visoke mode na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu i veselimo se vidjeti nove kombinacije!

Možda vas zanima Je li ovo najčudnija 'gola haljina' koju smo vidjeli? Mogla bi biti, glumica nije mnogo skrila Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0