Moda

So hot! Tri modela torbica bez kojih nećemo moći zamisliti jesen

  • Moderna torbica upotpunjuje svaki look, a ove jeseni nas čeka za svaki ukus ponešto
  • Velike "bajkerske" torbe idealne su za poslovne sastanke, a damske preppy mini torbice vraćaju nas u doba serije „Tračerica“
  • Kristali i dalje osvajaju ljubiteljice mode u svojim mini izdanjima

Bez kojih torbi u jesen nikako ne izlazimo iz svoja četiri zida? Trendovi se mijenjaju, a ove jeseni nas očekuje prava rapsodija modela za svaki ukus! Kao zaljubljenici u modu, uvijek smo zainteresirani za najnovije trendove i željeli bismo znati prije nego što nadolazeća sezona donosi. Kada je riječ o trendovima torbica, već mjesec dana prije početka jesenske sezone može se reći koja će tri stila dominirati. Od bikerskih torbica do svjetlucavih kristalnih modela, donosimo modele koji će vladati jesenskim modnim kombinacijama!

Bikerske torbe

torbice | Autor: Instagram@sofiamcoelho Instagram@sofiamcoelho

Ovaj trend već poznajemo iz detalja poput modernih kožnih jakni i grubih čizama, a dodatno će oživjeti u obliku velikih torbi koje se nehajno nose nabačene preko ramena. Bikerske torbe ponovno se vraćaju od novog izdanja Le Cagole by Balenciaga. Model impresionira svojom zrnatom kožom, sjajnom završnom obradom, hladnim metalnim detaljima i zakovicama, što ga čini it torbom godine.

tvid Možda vas zanima Sako od tvida je tajna luksuznog izgleda ove jeseni, a to dobro znaju i naše poznate dame Rubrika Moda Moda

torbice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: C&A (180,90 kn), Balenciaga (1.800 eura), Reserved (259,90 kn)

Preppy torbice elegantnog stila

torbice | Autor: Instagram@sofiamcoelho Instagram@sofiamcoelho

Velike dizajnerske kuće kao što su Louis Vuitton, Chanel i Dior već prednjače i ponovno pokazuju preppy stil u svojim kreacijama. Torbice za povratak u školu također su dostupne kod robnih marki s pristupačnijim modelima, tako da nijedna ljubiteljica mode neće ostati praznih ruku između houndstooth, kariranog uzorka ili Glencheck printa. Na kraju krajeva, ove torbice možemo kombinirati s ostalim klasicima ovog stila noseći ih uz plisirane suknje, college jakne i majice bez rukava.

torbice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Michael Kors (880,00 kn), TOD's (1.600 eura), H&M (150,90 kn)

Kristalne torbice

torbice | Autor: Instagram@tamara Instagram@tamara

S početkom jeseni sve više se bližimo party sezoni u kojoj nas ponovno očekuju svjetlucavi detalji poput kristala i šljokica. Naše torbice ne smiju biti izuzete od svjetlucavog trenda, bilo da se radi o varijantama high street brendova kao što su Zara ili dizajnerskih kuća kao što su Jimmy Choo, Prada i Balenciaga. Prekrasne lookove kojima osvajamo jesensku modu upotpunjuju kristalne torbe koje donose dodatnu porciju glamura.

torbice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Prada (1.950,00 eura), Zara (199,90 kn), Mango (249,90 kn)

baloner Možda vas zanima Baloner je pravi kralj jesenskih outfita! Donosimo izbor iz novih kolekcija Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @tod's

Komentari 0