Moda
baloner

Baloner je pravi kralj jesenskih outfita! Donosimo izbor iz novih kolekcija

  • Klasičan baloner je must have komad u svakom ormaru
  • Najčešće dolazi u zagasitim zemljanim tonovima i odlikuje se dvostrukim kopčanjem
  • Ove godine biramo balonere koji nas štite od kiše, ali su ujedno iznimno stylish

Početak ljeta znači potragu za pravim cipelama za visoke temperature, za novim ljetnim dodacima kao što su sunčane naočale i ljetni šeširi. Ljeto se lagano bliži kraju i vrijeme je za nove komade koji će nam krasiti jesensku garderobu, ali i poslužiti još dugo godina. A upravo takav komad je baloner, popularno nazvan trenč koji je pravi jesenski klasik već desetljećima!

baloner | Autor: Instagram@amaliemoosgaard Instagram@amaliemoosgaard

baloner | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mango (699,90 kn), Reserved (599,90 kn), H&M (525,90 kn)

Iako su prije bili puno robusniji i strogog velikog kroja te smo ih povezivali s detektivima koji vode svoje istrage po sumnjivim uličicama, baloneri su danas prave zvijezde modnih kombinacija. Udobni, elegantni, s krojevima koji laskaju građi tijela, ovi kaputi se nalaze među apsolutnim modnim klasicima i nikada neće izaći iz mode. Tim se više isplati uložiti u ovaj komad koji će svoju funkciju izvršavati još godinama.

baloner | Autor: Instagram@clairerose Instagram@clairerose

Najbolji odabir kada su u pitanju ovi kaputi jest baloner na dvostruko kopčanje koji se ističe opuštenim krojem, ovratnikom na preklop i raglan rukavima s podesivim rukavima koji imaju kopče na svojim krajevima. Trenutno su posebno popularni baloneri midi duljine u klasičnim, zagasitim bojama poput bež, tamnoplave, kaki ili krem ​​boje.

gležnjače Možda vas zanima Veliki trend za jesen - platforma gležnjače kojima ne možemo odoljeti Rubrika Moda Moda

baloner | Autor: Instgaram@stephaniebroek Instgaram@stephaniebroek

baloner | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Zara (549,90 kn), Mohito (599,90 kn), s.Oliver (925,90 kn)

Jedan od razloga popularnosti balonera svakako je njegova stilska svestranost i lakoća s kojom se kombinira uz ostatak jesenske garderobe. Traperice, pleteni pulover i dobre čizme samo su jedan od brojnih stylinga, a jednako efektno izgleda i na elegantne suknje A kroja, klasičnu košulju i trendi mokasinke.

baloner | Autor: Instagram@emitaz Instagram@emitaz

Ljubiteljicama sportskog looka će se baloner uklopiti uz šire hlače, oversized duksu i visoke tenisice, a čitava kombinacija se dodatno može zaokružiti sportskom šiltericom!

maksi haljine Možda vas zanima Maksi haljine idealne su za prijelazne jesenske dane: odaberi iz nove kolekcije ili nosi onu najdražu, staru Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@blancamiro

Komentari 0