Moda
Birkenstock Dior

Birkice su spremne za jesen! Ovoga puta u suradnji s modnom kućom Dior

  • Popularne natikače dobile su svoju jesensku verziju
  • Sandale s potpisom Dior dobile su topliji make over
  • Izrađene od filcane vune i s gumenim detaljima, osvajaju modnu publiku

Vremena kada su Birkenstock sandale bile poznate kao ortopedske natikače su davno iza nas. Birkenstock natikače i sandale postale su obavezni dio ženskih i muških ormara, a ova njemačka kuća svake godine oduševljava s brojnim suradnjama. Tako smo imali prilike vidjeti kako izgledaju Birkice u viziji Jill Sander, Manola Blahnika, a posljednja suradnja je nastala s modnom kućom Dior. Tradicionalna francuska kuća tako se udružila s njemačkim brendom cipela i predstavili su modele Milano i Tokio u iznimno profinjenoj i elegantnoj verziji.

Birkenstock Dior | Autor: Instagram@revu__e Instagram@revu__e

Tokio klompe imaju gornji dio izrađen od teleće kože i ukrašene su podesivim stražnjim remenom i ojačanim vrhom od gume u istom tonu. Prepoznatljiva aluminijska kopča i DIOR by BIRKENSTOCK zakovica krase cipelu koja je upotpunjena anatomski oblikovanim potplatom od pluta i glatke teleće kože te specifičnim gumenim potplatom s motivima Dior Oblique i Bones gradient.

Birkenstock Dior | Autor: birkenstock.com birkenstock.com Birkenstock Dior | Autor: Dior Dior

Milano modeli imaju gornji dio izrađen od Dior sive filcane vune koji su također ukrašeni prepoznatljivim kopčama i podesivim stražnjim remenom od teleće kože, a unutrašnjost je ista kao kod Tokio modela.

Možda vas zanima Manolice postaju birkenice?! Manolo Blahnik dizajnirao je nove sandale za Birkenstock! Rubrika Moda Moda

Birkenstock Dior | Autor: birkenstock.com birkenstock.com

Posebno oduševljava sivi model Tokio sa šarenim cvjetnim vezom koji djeluje kao hommage osnivaču tvrtke Christianu Dioru i njegovoj ljubavi prema vrtlarstvu. Cijela linija je lansirana kao uniseks kolekcija, a cijena jednog para je poprilično paprena i iznosi 7.965 kuna!  

mytheresa Možda vas zanima Vodootporne i prekrasne! Ova tri ljetna modela PVC obuće zaludjela su modni svijet Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@syou_nakata

Komentari 0