Moda
Julianne Moore

7 najboljih haljina s crvenog tepiha u Veneciji; pozornost je privukla prozirna Valentino haljina Julianne Moore

  • Najstariji filmski festival ove godine obilježava svoje 79. izdanje
  • Otvorenje je na crvenom tepihu obilježila Juliane Moore koja je ove godine i predsjednica žirija
  • Crvenim tepihom su dominirale glamurozne haljine optočene šljokicama i tilom

Svake godine krajem kolovoza, filmske zvijezde nakon ljeta punog odmora dolaze u Veneciju na najstariji filmski festival koji je ujedno i jedan od najvećih događaja u kinematografskom kalendaru. Kao najdugovječniji filmski festival na svijetu, obično privlači vrhunske talente u industriji i najočekivanije filmove, a čini se da ni ove godine neće biti drugačije.

Svečano otvorenje 79. festivala održalo se u srijedu, 31. kolovoza, a osim fantastičnih filmova koji nas očekuju, dočekalo nas je i pravo glamurozno osvježenje na crvenom tepihu. Najviše pažnje plijenila je glumica Julianne Moore koja je predsjednica ovogodišnjeg žirija, ali ni ostale dame nisu razočarale svojom pojavom.

Julianne Moore

Julianne Moore | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Julianne Moore nosila je svjetlucavu Valentino kreaciju koja je apsolutno osvojila modnu kritiku. Look se sastojao se od crnog bodi kostima nošenog ispod prozirne crne haljine ukrašene raznobojnim šljokicama, a glamuroznost je dodatno naglašena odgovarajućim šljokičastim ogrtačem. Naravno, za predsjednicu žirija je ustupljen i poseban nakit s potpisom draguljarske kuće Cartier. Uši su krasile prekrasne viseće Cartier High Jewellery naušnice, dok je na rukama nosila Cartier Collection Panthère narukvicu i prstenje. Glumica je uz upadljivu modnu kombinaciju odabrala suptilniju frizuru s jednostavnom crnom mašnom omotanom oko niskog konjskog repa.

Jodie Turner Smith

Jodie Turner Smith | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Jodie Turner Smith nosila je Guccijevu haljinu s prozirnom suknjom prekrivenom kristalima, a čitav look je upotpunila neočekivanim detaljem – visokim zelenim rukavicama. Osim rukavica, zeleni tonovi su prevladavali i u kombinaciji dijamanata i smaragda na ogrlicama.

Barbara Palvin

Barbara Palvin | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Barbara Palvin stigla je u šljokičastoj Armani Privé haljini koja je naglasak stavila na liniju tijela, bez dekoltea. Dramatičan cat eye make up i zalizana kosa u otkvačenu punđu upotpunili su odličan styling za crveni tepih.

Melanie Laurent

Melanie Laurent | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Melanie Laurent unijela je dozu dramatičnosti u plisiranoj Guccijevoj haljini u kojoj je izgledala poput moćne rimske carice.

Možda vas zanima Je li ovo najčudnija 'gola haljina' koju smo vidjeli? Mogla bi biti, glumica nije mnogo skrila Rubrika Moda Moda

Bianca Brandolini D'Adda

Bianca Brandolini D'Adda | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Bianca Brandolini D'Adda nosila je odličan komplet s potpisom modne kuće Giambattista Valli. Elegantan top s predimenzioniranim rukavima i suknja od brojnih slojeva tila idealno su se uklopili na crveni tepih.

Grace Elizabeth

Grace Elizabeth | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Manekenka je odabrala minimalističku haljinu bez naramenica Alberte Ferretti koja je naglasila liniju tijela, sa suptilnim naborom na gornjem tijelu. Uz jednostavnost haljine odabrala je upadljivu ogrlicu i wet look frizuru s razdjeljkom na strani.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Manekenka je pokazala svoju nevjerojatnu figuru u žarko ružičastoj haljini s potpisom talijanske modne kuće Ermanno Scervino. Seksi bandeau izrez upotpunjen je s 3D aplikacijama ruža na gornjem dijelu, a visoki prorez otkrio je Alessandrine noge. Kombinaciju je upotpunila s odgovarajućim ogrtačem s ružom, decentnim nakitom i ružičastim sandalama s visokom petom.

Don't Worry Darling Možda vas zanima Za 10 dana počinje Venecijanski filmski festival, na ovih 11 filmova treba obratiti pozornost Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0