Moda 20. svibnja 2022.

7 najraskošnijih haljina Cannesa koje su od crvenog tepiha napravile bajku

Cannes 2022.
Profimedia.
  • Prekrasne kreacije Cannesov crveni tepih pune i nakon otvorenja festivala. Svaka premijera je prilika za to 
  • Na večeri kad su predstavljeni Armageddon Time i Top Gun: Maverick, dame su bile posebno inspirirane
  • Raskošnim haljinama i dramatičim volumenima odvele su nas u svijet princeza i bajki
  • Iako je na premijeri Top Guna bila i prava princeza, Kate Middleton, ovih je 7 dama oduzelo dah

Cannesov crveni tepih jučer je izgledao kao prava bajka - zahvaljujući najraskošnijim kreacijama do sada na festivalu. Uzvanice u Canessu dale su si oduška te se borile koja će dobiti više prostora na crvenom tepihu, doslovno! Raskošne haljine oduzimale su dah, a njihova voluminoznost dala je dodatan bajkoviti dojam. Naravno, uz ovakve haljine nastala je prava gužva na crvenom tepihu, ne samo zbog grandioznosti haljina, već i osobnih asistenata koji su svako malo morali popravljati i namještati haljine kako bi ispale što bolje na fotografijama. A rezultat nije izostao! Ovo je sedam haljina koje su oduzele dah na Cannesovim premijerama!

Jasmine Tookes i Tony Ward Couture

Jasmine Tookes cannes 2022 | Autor: Profimedia Profimedia

Veličanstven dolazak zasigurno je imala 31-godišnja bivša anđelica Victoria's Secreta koja je izgledala senzacionalno u žutoj Tony Ward Couture kreaciji. Plisirana haljina bez naramenica do poda savršeno je naglasila liniju tijela, a detalj s izvezenim kristalima se sjajno nadopunio efektnim prstenom i dijamantnim naušnicama.

Josephine Skriver i Tony Ward Couture

Josephine Skriver cannes 2022 | Autor: Profimedia Profimedia

Još jedna anđelica zablistala je u dizajnu Tony Ward Couture. Ali, Josephine Skriver se umjesto žarkih boja odlučila za raskošnu crno – bijelu kombinaciju. 29-godišnja danska manekenka izgledala je prekrasno u haljini bez naramenica na kojoj je korzet u prvi plan stavio dekolte, ali pravi vrhunac su predimenzionirani volani koji se nastavljaju u raskošni dugački šlep.

Cannes 2020. Možda vas zanima... Cannes 2022.: Od Julianne Moore do Eve Longorie, tko nosi najljepšu haljinu festivala Rubrika Moda Moda

Aishwarya Rai Bachchan i Guarav Gupta

Aishwarya Rai Bachchan cannes 2022 | Autor: Profimedia Profimedia

Aishwarya Rai Bachchan se u četvrtak pojavila na svom drugom crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Cannesu koje je bilo gotovo jednako zapanjujuće kao i ono dan ranije. Aishwarya, veteranka crvenog tepiha u Cannesu, pojavila se u nabranoj, knnstrukcijskoj haljini u prepoznatljivom stilu dizajnera Gaurava Gupte. Blijedoružičasta haljina prošarana srebrnim nitima, sadržavala je element dizajna koji se uzdizao s ramena i tvorio neku vrstu divovske aureole iza Aishwaryine glave. Što se tiče dramatičnih haljina, ova je prilično visoko na ljestvici! Aishwarya je maksimalistički look upotpunila minimalnim nakitom, decentnom šminkom i jednostavnom frizurom.

Aishwarya Rai Bachchan i Dolce and Gabbana

Aishwarya Rai Bachchan cannes 2022 | Autor: Profimedia Profimedia

Aishwaryin prvi izgled na crvenom tepihu bila je crna balska haljina Dolce and Gabbana ukrašena 3D cvijećem koje je bilo asimetrično postavljeno uz prorez na donjem dijelu haljine, ali istovremeno stvaralo dramatičan efekt na desnom ramenu. Duboki V izrez te polupodignuta kosa i dramatičan make up rezultirali su Aishwaryjonm dvostrukom pobjedom u nošenju bajkovitih haljina!

Leonie Hanne i Nicole + Felicia Couture

Leonie Hanne Cannes 2022 | Autor: Profimedia Profimedia

Manekenka Leonie Hanne bila je prava bajkovita vizija u, kako je nazvala na vlastitom Instagram profilu "haljinom iz snova", koju su specijalno samo za nju dizajnirali Nicole + Felicia Couture. Luksuzna višeslojna haljina svojim voluminoznim dizajnom istovremeno se poigrava prorezima na struku i mini dužinom, a dugačak šlep izrađen od brojnih slojeva tila bio je točka na i ovog sjajnog looka!

Alessandra Ambrosio i Stéphane Rolland

Alessandra Ambrosio cannes 2022 | Autor: Profimedia Profimedia

Brazilska manekenka nikoga nije ostavila ravnodušnim zahvaljujući fascinantnoj couture haljini francuskog dizajnera Stéphanea Rollanda. Dok donja polovica bijele haljine stvara efekt poput oblaka, gornji dio djeluje potpuno prozirno s tri kristalno ukrašene aplikacije na poprsju i trbuhu. Ambrosio je uskladila ovu umjetničku kreaciju s bijelim visokim rukavicama, odvažnom ogrlicom i odgovarajućim naušnicama u obliku suza.

najljepše haljine Cannesa Možda vas zanima... 20 nezabravnih haljina koje su prošetale Cannesom i ušle u povijest Rubrika Moda Moda

Cindy Bruna i Giambattista Valli

Cindy Bruna cannes 2022 | Autor: Profimedia Profimedia

Francuska manekenka Cindy Bruna također je oduševila svojom bajkovitom vizijom s potpisom modne kuće Giambattista Valli. Nježno ružičasta boja u kombinaciji s pjenastom slojevitošću i volumenom koji je zaštitni znak ovog brenda mogla je biti previše i „pojesti“ manekenku, ali Cindy ju je iznijela sjajno! Uz strogu visoku punđu i dijamantni nakit, izgledala je poput prave moderne princeze.

Komentari 0