Moda
party čizme

Ovaj tip čizama izgledat će sjajno u svečanom outfitu, a možemo ih kombinirati i za svaki dan

  • U savršen outfit za blagdanski party, uz odjevnu kombinaciju moramo uklopiti i odgovarajuću obuću
  • S obzirom na niske temperature, svi se radije odlučujemo za neki par obuće koji će nam malo i ugrijati noge
  • Tu se kao odličan izbor nameću modeli upečatljivih party čizama

Blagdanski partyji već su u punom jeku, ali prilikom slaganja outfita, uvijek u obzir moramo uzeti i hladno zimsko vrijeme. Iako nam se ponekad čini kako nas u modnom smislu ograničava, jer ne možemo jednostavno iskombinirati naše najdraže sandale u modnu kombinaciju za party, ipak se mogu pronaći i odlične 'zimske' alternative.

Kylie Jenner | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner Kylie Jenner party čizme

Tople Ugg čizme odlične su za dnevne i ležerne kombinacije, no za večernje party outfite ipak želimo nešto drugačije modele čizama. Tu kao savršen izbor dolaze prave party čizme, od lakirane ili metalik kože, ukrašene svjetlucavim kristalićima ili drugim detaljima! Upečatljive i posebne, ovakve modele čizama vole nositi i slavne zvijezde poput Kylie Jenner, Due Lipe i Belle Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Na tankoj ili debljoj, blok peti, sa siluetom do koljena ili više, modeli party čizama dolaze u raznim dizajnima, koji donose i različite materijale, od metalik kože do trapera.

Kylie Jenner | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner Kylie Jenner

Ulična moda Možda vas zanima Hrvatice ni ove zime ne odustaju od ovih 'ružnih' čizama, ali ih nose u elegantnim kombinacijama Rubrika Moda Moda

Bella Hadid na Tjednu mode u New Yorku ove je godine nosila doista poseban par čizama, rumunjske dizajnerice Ancute Sarca. Hibrid tenisica i čizama, koje dizajnerica stvara od Nike tenisica, Bella je nosila u crnoj boji. 

U svečane zimske outfite za blagdanske partyje odlično će se uklopiti i modeli brenda Paris Texas, ukrašeni mnoštvom svjetlucavih kristalića. Ovi modeli čizama dolaze u nizu raznih boja, s pripadajućim kristalićima, kao i s visinom sare ispod, do i iznad koljena.

U nastavku donosimo izbor najljepših party čizama iz trenutnih kolekcija poznatih modnih brendova!

party čizme | Autor: Zara/MyTheresa Zara/MyTheresa Paris Texas, (4.188,56 kn); Zimmermann, (8.575,34 kn); Zara, (753,05 kn) party čizme | Autor: Farfetch Farfetch Giuseppe Zanotti, (7.032,64 kn); Diesel, (4.266,12 kn); Jimmy Choo, (12.281,26 kn) party čizme | Autor: Zara/MyTheresa Zara/MyTheresa Zara, (451,70 kn); Zara, (376,35 kn); Paris Texas, (3.680,07 kn)

čizme za snijeg Možda vas zanima Čizme za snijeg: Udobnost, toplina i stylish izgled spojeni su u ovim modelima Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @dualipa

Komentari 0