Moda

Proljetne haljine za sve cure koje nisu fanovi cvjetnih uzoraka

Vjerovala ili ne, proljetne haljinice ne moraju biti cvjetnog uzorka - donosimo sve naše favorite na jednom mjestu

Nema nikakve sumnje da su proljeće i cvijeće par iz snova. Gdje god se okrenemo vidimo cvjetni print na haljinama, izvezene motive cvijeća na apsolutno svemu (od traperica pa do bikinija), a delikatni detalji poput primjerice latica ruža krase ovosezonske torbe i cipele. Ali to nikako ne znači da je cvijeće jedini motiv koji želimo nositi u proljetnoj sezoni! 

Možda vas zanima 3 nijanse koje želimo dodati u svoj ormar ove sezone Rubrika Moda Moda

U nastavku donosimo idealne haljine za sve djevojke koje nisu lude za cvjetnim printevima ili jednostavno ne žele izgledati poput svake druge djevojke u gradu... 

Crveno

Zato što je crvena najveći hit 2018. i zato što u crvenoj haljini svi izgledaju dobro! Boju godine nosimo i na haljinama, bez obzira na to koje uzorke i printeve i inače volimo...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (1.100 kuna), Zara (229 kuna), H&M (300 kuna), Zara (229 kuna)

Čipka

Čipkasta haljina je uvijek najbolji izbor za proljetna vjenčanja i važne događaje. Izgleda dobro u dnevnim i večernjim varijantama, a dovoljno je moćan komad sam po sebi.

 | Autor: miss7 miss7 Boohoo (320 kuna) ili H&M (520 kuna)?

Jarke boje

Ako cvjetni uzorci nisu tvoja omiljena stvar, uvijek možeš odabrati jednostavnu haljinicu neke prave (pro)ljetne boje! Zelene, plave, žute i narančaste nijanse vladaju haljinama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (99 kuna), Bershka (189 kuna), Zara (149 kuna), H&M (370 kuna)

Možda vas zanima OVO će biti najveći bikini trend godine! Rubrika Moda Moda

Pruge, prugice

Naravno da su prugice jednostavno savršena zamjena za cvjetni uzorak. Ove sezone high-street ponuda ih je puna, a samo trebaš odabrati svoj model, dužinu i kroj.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (229 kuna), Bershka (169 kuna), Zara (279 kuna), Boohoo (210 kuna)

Ružičasta 

Rozo na rozo na rozo. Ove sezone od roze boje ne može pobjeći. A ni ne želimo! Kad ne znaš što odjenuti izvadi jednu ružičastu haljinicu iz ormara i vidjet ćeš kako će ti se i raspoloženje odmah podići!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (220 kuna), ASOS (320 kuna), H&M (445 kuna)

Slip haljina

Haljina na tanke naramenice jedan je od komada koji, čim izađu prve zrake sunca, uvijek rado izvadimo iz ormara. Može se nositi slojevito, ali samostalno. Idealna za dnevne i večernje kombinacije, ova je haljina savršen raznovrstan komad koji uvijek volimo nositi.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (149 kuna), Stradivarius (149 kuna), Zara (149 kuna)

Možda vas zanima Must-have proljeća: klasični baloner! Rubrika Moda Moda

Traper haljine

Što dobiješ kad spojiš svoj omiljeni materijal i haljinu? Traper je savršen za proljeće i ljeto, prozračan i lagan, a opet tako trendi i cool. U kombinaciji s tenisicama, sandalama ili balerinkama - traper haljina je savršena za cure koje bježe od cvjetnog uzorka.

 | Autor: miss7 miss7 Zara kratka haljina (199 kuna) i midi model (229 kuna)

Točkice

Savršena zamjena za cvjetni uzorak mogu ti biti i neodoljive točkice. Osim na haljinama, točkice se ove sezone nose i na hlačama, topovima pa čak i torbicama, a u svakoj varijanti nam izgledaju jednako dobro.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (199 kuna), Stradivarius (199 kuna), Bershka (99 kuna), Stradivarius (229 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0