Moda

Must-have proljeća: klasični baloner!

Kada govorimo o jaknama, jedan jedini neponovljivi baloner definitivno je zvijezda sezone...

Što je proljeće bez balonera? Ili bilo koja sezona uostalom? Baloner je onaj klasični, bezvremenski komad koji te baš nikad neće razočarati i koji će baš uvijek biti trendi i moderan. Elegantan i ženstven komad koji se uvijek nalazi na svakom onom popisu "esencijalnih komada koje svaka cura MORA imati u ormaru". Ako u svojoj kolekciji još uvijek nemaš jedan klasični baloner u neutralnoj boji, predlažemo da razmisliš o jednom od ovih komada...

 | Autor: miss7 miss7 New Look (420 kuna), H&M (960 kuna), Zara (499 kuna)

Iako je jedan od onih komada za koje se isplati izdvojiti i nešto više novaca, naše omiljene high-street trgovine pune su trendi balonera po super povoljnim cijenama.

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (549 kuna), H&M (185 kuna), Zara (399 kuna)

Najpopularnije nijanse balonera svakako su klasična crna i bezvremenska "Burberry" boja devine dlake. Ovakav baloner ostavlja dojam potpuno elegancije i klasike, zbog čega ga na kraju krajeva toliko i volimo.

Možda vas zanima Zašto je ova Zarina jakna rasprodana u sekundama? Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (465 kuna), H&M (1.100 kuna), Zara (549 kuna)

Super stvar kod balonera je i činjenica da ga možeš nositi uz sve komade u svojem ormaru i pristaje baš svačijem stilu. Bilo da ideš na poslovni sastanak ili večeru s prijateljicama, baloner je savršeni komad koji ćeš prebaciti preko sebe i dobiti dodati super stajliš sloj svojem cjelokupnom looku.

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (349 kuna), Miss Selfridge (499 kuna), Zara (499 kuna)

Ove godine primjećujemo veliku popularnost balonera u zelenoj boji, točnije svim njezinim nijansama. Također, s klasičnom crvenom nikad ne možeš pogriješiti, a ako se nas pita - investicija u jedan ovako dobar komad UVIJEK je dobra ideja. Čim izađu prve zrake sunce, izlazi i tvoj novi omiljeni baloner...

Možda vas zanima Otkrivamo 10 trenutno najpopularnijih high-street komada Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Mango (549 kn), Zara (549 kn), s.Oliver (599 kn)

Photo: arhiva

Komentari 0