Moda

Otkrivamo 10 trenutno najpopularnijih high-street komada

I samo scrollajući po Instagramu jasno nam je da ovih 10 komada apsolutno vlada ormarima svih naših omiljenih modnih blogerica, Influencerica i zvijezda...i da, svi su s high-street potpisom!

Proljeće je obično ona sezona u kojoj najviše volimo shoppingirati i igrati se s novim trendovima. Nakon mjeseci debelih jakni i čizama, napokon uskačemo u laganiju odjeću, kratke rukave i sve divne nove komade koje smo mjesecima slagale u ormaru.

Možda vas zanima Nećeš vjerovati da ovi blejzeri koštaju manje od 400 kuna Rubrika Moda Moda

Govoreći o hit komadima, naravno da najveću inspiraciju tražimo upravo kod naših omiljenih Instagram djevojaka, zvijezda i ponekad vlastitih prijateljica koje prve znaju što je IN i u što se isplati uložiti. Bilo do tražiš novu torbicu za proljeće ili ti treba poticaj za kupnju ovih novih rozih hlača koje očito SVI sad nose - cure na našim društvenim mrežama znaju sve odgovore. U nastavku donosimo naših 10 omiljenih komada koji apsolutno vladaju Instagramom - i apsolutno svi su s high-street potpisom!

Možda vas zanima Prave ljepotice: Zarine nove sandale koje ODMAH kupujemo Rubrika Moda Moda

H&M roze svilene hlače, 235 kuna

Ove su nam hlače postale omiljeni komad za proljeće upravo zbog količine genijalnih StreetStyle fotki trendi cura na Instagramu. Boja "vrišti" proljeće, a model širokih nogavica već je i onako na listi najpopularnijih...

H&M točkasta haljina, 295 kuna

Iako točkasti print nema nikakve veze s proljetnom sezonom, moramo priznati da je ovaj H&M-ov model zaista postao Instagramski klasik u 2018.!

 

Objavu dijeli Alex Stedman (@thefrugality)

Zara hlače s crtom, 299 kuna

Još jedan širi model koji trendi cure obožavaju. Ove hlače dolaze u bijeloj i crvenoj varijanti, a ako je suditi prema Instagramu - zamijenile su Zarine megapopularne hlače s bočnim kopčanjem!

Mango cipele s mašnom, 349 kuna

Cipele s baršunastom mašnom stižu nam iz Manga, a u mjesecima pred nama mogle bi postati jedan od onih komada za koji će nam se činiti kako ga baš sve cure nose...

Mango suknja na preklop, 349 kuna

Suknja koja je trenutno br.1 na listama najpopularnijih high-street komada! Predivna boja i model na preklop razlog zašto ju toliko obožavamo; plus: savršeno će se uklopiti u svačiji stil! 

Mango pletena torbica, 349 kuna

Pletene torbice jedan su od glavnih trendova za sezonu proljeće-ljeto 2018. A ako Olivia voli ovaj Mango model... Kupujemo ga odmah!

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

New Look baloner, 420 kuna

Baloner je svakako jedan od komada koji vadimo iz ormara svakog novog proljeća. Kultni klasik koji je uvijek IN svakako zaslužuje mjesto u svakom ženskom ormaru, a neopisivo nam je drago da je upravo jedan high-street model stekao slavu na Instagramu.

Zara rozo odijelo, 530 kuna

Već smo ranije pisali o mega popularnom "Barbie" odijelu koje doslovno iskače sa svih strana Instagrama. Hlače i sako u ovoj predivnoj ružičastoj boji apsolutni je hit na društvenim mrežama, što potvrđuje i činjenica da ga je nemoguće teško pronaći u Zari!

 

Objavu dijeli CLAUDIA PERIS (@claudiahperis)

ASOS midi haljina, 630 kuna

Tirkizno plava midi haljina trenutno je najtraženiji komad na ASOS-u, što nas ni ne čudi s obzirom na to da u proljeće najradije nosimo vesele, pastelne nijanse i lepršave haljine. 

 

Objavu dijeli Maya Jama (@mayajama)

Photo: Instagram

Komentari 0