Moda

Nećeš vjerovati da ovi blejzeri koštaju manje od 400 kuna

Ovih 15 blejzera izgleda puno skuplje i luksuznije nego što im cijena stvarno kaže - i idealni su za proljeće!

S dobro krojenim blejzerom nikad ne možeš pogriješiti. Rečenica koju smo čule milijun puta i milijun puta se s njom složile. Želimo ih imati u svim bojama, dužinama, krojevima i uzorcima, a nevjerojatno je kako svake sezone pronađemo barem jedan novi model koji poželimo imati u ormaru. 

Bez obzira na tvoj stil i modni izričaj, ovaj klasični, ženstveni komad nikad ti neće dosaditi, zbog čega je upravo on idealna investicija i uvijek pametna kupovina! Danas smo za tebe odabrali 15 genijalnih blejzera do 400 kuna koji već stoje u našoj virtualnoj shopping košarici...

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (330 kuna), Miss Selfridge (370 kuna), Boohoo (250 kuna), Missguided (370 kuna)

Klasični crni blejzer obožavamo u svim sezonama, a ni proljeće nije nikakva iznimka. Ove sezone nose se nešto duži ili takozvani "muški" krojevi, a ako si u potrazi za dobrim crnim blejzerom - naši favoriti bi mogli postati i tvoji favoriti!

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (165 kuna), Zara (299 kuna), Stradivarius (165 kuna)

Blejzeri s kariranim printom već su nekoliko sezona u fokusu modnih trendseterica, ali ni točkice ni prugice nisu ništa manje zanimljive. Savršeno će podići i najobičniju kombinaciju, a poslužit će ti i kao statement sami po sebi.

Možda vas zanima Severina kupuje na odjelu Zare koji sigurno zaobilaziš! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Boohoo (250 kuna) ili Missguided (330 kuna)

Sako u boji još je jedan favorit proljeća 2018.! Plave, crvene i narančaste nijanse potpun osu okupirale naše omiljene high-street trgovine, a ove genijalne komade pronašli smo na ASOS-u, koji skriva nevjerojatno puno trendi modela. 

 | Autor: miss7 miss7 Miss Selfridge (325 kuna), Zara (299 kuna), ASOS (399 kuna)

Za sve "klasičarke", bijeli sako je idealan za proljeće - jer može razbiti pomalo monotone, tamnije kombinacije, ali paralelno s tim dovoljno je neutralan da ti ne stvara probleme s kombiniranjem i slaganjem outfita. Bijeli blejzer najbolje se slaže s klasičnim plavim trapericama, što ga čini idealnim za svaki izlazak s prijateljicama ili casual dan na poslu.  | Autor: miss7 miss7 Zara (299 kuna), Zara (299 kuna), Stradivarius (215 kuna)

Nismo mogli ne spomenuti nijansu sezone - ružičastu! Nije važno hoćeš li odabrati jarkiji ili pastelniji model, ova nijansa je razlog zašto se veselimo proljeću. Ako tražiš način kako malo razbuditi svoj ormar, ne moraš tražiti dalje, ovo je odgovor na sve tvoje modne probleme ovog proljeća...

Photo: miss7

Komentari 0