Moda

Severina kupuje na odjelu Zare koji sigurno zaobilaziš!

Ovaj genijalni sako skriva se u dijelu Zare koje po navici zaobilazimo u širokom luku, a Severina nas je upravo uvjerila zašto to više nikad ne učiniti!

Čim smo vidjeli Severinu u ovom sakou, koji je ona doduše lukavo pretvorila u haljinu, znali smo da nam je jako poznat. Nakon opsežne potrage za Sevkinim vojničkim blejzerom, napokon smo mu u ušli u trag - i to u omiljenoj nam Zari! Međutim, priča je dobila novi zaokret, jer kad ti kažemo s kojeg je odjela, nećeš nam vjerovati...

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Ovaj sako s kontrastnim obrubima dio je muške Zarine ponude i dio je kolekcije za sezonu proljeće-ljeto. Mornarsko plavi sako s visokim kineskim ovratnikom, izgleda toliko moćno da smo se zaljubili u njega iste sekunde kad je Seve objavila fotku na Instagramu!

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Ono što ga čini posebno luksuznim su i epolete s gumbom i kontrastnim obrubima na ramenima, a crveni obrubi te veliki zlatni gumbi razlog su zašto je on takav statement!

 | Autor: Zara Zara Sako s kontrastnim obrubima, 599 kuna

Seve ga je gotovo pretvorila u haljinicu, ali bez brige nosila je kratki šorc ispod te ga dodatno strukirala dodavši mu veliki remen na struk. Cijeli look zaokružen je klasičnim bijelim salonkama te mrežastim čarapama koje su razigrale već i ovako super mladenačku kombinaciju!

 | Autor: Zara Zara Sako s kontrastnim obrubima, 599 kuna

Bez obzira na to sviđa li ti se kombinacija ili ne, jedno moraš priznati - ideja je odlična! Nije nam do sada palo na pamet na muškom odjelu Zare tražiti ovakve ključne komade, ali očito i naši dečki znaju što volja. Osim ovog, muška kolekcija sadrži još puno fantastičnih blejzera, kožnih jakna i kaputa koje totalno možeš isfurati bez da izgleda kao da si ga pokupila iz ormara svog dečka... A sve i da jesi, pa što?! Muška moda je sada ionako IN!

Možda vas zanima Hit komad: Ono kad ne znaš je l' haljina ili blejzer? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julija37

    Užas...samo ona to može isfurati i sad bi nama svima trebalo to biti lijepo!Izgleda kao neki general!