Moda

Prave ljepotice: Zarine nove sandale koje ODMAH kupujemo

To je to! To su one klasične, jednostavne, bezvremenske sandale koje volimo, želimo i uvijek obožavamo - i sada trčimo po njih u Zaru

Sigurni smo da predivne sandale, koje su tek stigle u omiljenu nam Zaru, već imaju velik broj obožavateljica - jer ovo je model koji nam svima treba u ormaru! Klasične i bezvremenske, ovo su sandale koje nam nikad ne mogu dosaditi i apsolutno su savršene u kojoj god kombinaciji ih zamislimo.

Zarina kolekcija za proljeće-ljeto 2018. već sada je puna genijalnih cipela, sandala i polu otvorenih čizmica zbog kojih jedva čekamo tople i sunčane dane, a ovaj kožni model s remenčićima došao nam je kao šlag na tortu! 

Možda vas zanima 3 para tenisica koje će obilježiti proljeće 2018. Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Kožne sandale s potpeticom, 349 kuna

Kožne sandale za sada su dostupne u dvije različite boje: crnoj i neutralnoj bež. Zbog remenčića preko rista i tanke potpetice sandale odaju dojam elegancije i ženstvenosti, zbog čega je ovaj model uostalom i toliko popularan! Potpetica od 9,5 centimetara čini ih savršenim odabirom za sve večernje, ali i dnevne prilike te sve modele hlača, traperica, suknja i haljinica. 

 | Autor: Zara Zara Kožne sandale s potpeticom, 349 kuna

Cijena ovih cipela je 349 kuna, a mi se samo možemo nadati da će Zara u sljedećih nekoliko mjeseci u svoju kolekciju dodati ove sandale u još nekoliko različitih nijansi i boja... Ma savršene su! 

 

Photo: Zara

Komentari 0