Moda

3 para tenisica koje će obilježiti proljeće 2018.

Nije važno jesi li okorjeli fan tenisica ili ne, niti koliko ih već imaš u ormaru - jer ovim savršenim modelima jednostavno nećeš moći odoljeti

Više nego ikad, tenisice su ključni trend koji ne možemo i ne smijemo zanemariti! Napokon su jednako obožavane kao i štikle, a u gotovo svakom ženskom ormaru sada će se pronaći i nekoliko različitih pari tenisica. Iz sezone u sezone nailazimo na sve luđe i luđe modele koji su najavljeni kao "novi veliki hit", međutim, ako je suditi prema trendi curama koje pratimo na društvenim mrežama, ovo bi proljeće ustvari mogla obilježiti upravo ova tri modela, koje možda čak već i imaš u ormaru!

Adidas Originals NMD 

Prvo je vladao Stan Smith, a zatim su ga s trona najpopularnijih tenisica svrgnule Superstarke. Iako su oba ova modela još uvijek jako popularna i trendi, čini se kako su upravo NMD tenisice novi favorit Insta cura diljem svijeta.

 | Autor: Instagram Instagram 100% si ih već vidjela na Instagramu!

Totalno ima smisla, s obzirom na to da vlada trend "ružnih, a zapravo lijepih tenisica". NMD model izgleda više kao da mu je mjesto u teretani, ali zapravo su ovo totalno šik i fora tenisice! U kombinaciji s trapericama izgledaju fantastično, a jednako lako se kombiniraju i sa haljinicama.

 | Autor: miss7 miss7 adidas Originals NMD R1 (930 kuna) i adidas Originals NMD R2 (1.300 kuna)

Puma Basket Heart

Ok, tehnički gledano, ove Pumice su napravile najveći boom prošlog proljeća, ali tada je bilo nemoguće doći do njih i kod nas su bile (jako kratko!) dostupne samo u crnoj i bijeloj lakiranoj varijanti. Ove godine, Pumice su se vratile bolje i jače nego ikad, a nevjerojatna raznolikost boja u kojima dolaze nas je potpuno oduševila. Osim prošlogodišnje lak varijante, sada ih možeš kupiti i od brušene kože te od satena, a ako ti u kolekciji nedostaju jedne neodoljive tenisice - OVO je tvoj model!

 | Autor: miss7 miss7 Puma Basket Heart tenisice (600 kuna)

Vans Old Skool

Naravno, klasik - jer oni nikada zapravo ne izlaze iz mode, zar ne? Vans Old Skool tenisice još su jedan od modela koji se prošle sezone "vratio", a jedna od prvih popularnih cura na kojima smo ih vidjeli bila je upravo Kylie Jenner. Vansice su kultni klasik koji nikada ustvari nije out, ali u moru trendi komada, dogodi nam se da upravo na ključne komade najlakše zaboravimo.

 | Autor: miss7 miss7 Vans Old Skool Unisex tenisice (500 kuna)

Možda vas zanima Ove tenisice bit će popularnije od adidas Stan Smith!? Rubrika Moda Moda

Osim klasičnih crnih, Vansice dolaze i u još nekoliko različitih boja, od kojih su nama prve za oko zapele upravo ove blijedo ružičaste. Također, postoji i nešto viši model Vans Old Skoola te razlika u debljini potplata. Vansice su u rekordnom roku postale zvijezde društvenih mreža, a zbog svoje jednostavnosti i favorit u ormarima brojnih cura diljem svijeta!

 | Autor: Instagram Instagram Vansice su HIT!

Photo: Instagram

Komentari 0