Moda

3 nijanse koje želimo dodati u svoj ormar ove sezone

Proljeće je vrijeme kada se najviše igramo bojama, a ove tri apsolutno vladaju sezonom

Koliko god volimo crno i bijelo, proljetna sezona jednostavno zove na eksperimentiranje s bojama! Iako su nam crno-bijele kombinacije najčešće najdraže i najjednostavnije, prekrasno toplo i sunčano proljetno vrijeme koje nam stiže inspirira bojama i baš želimo njima začiniti svoj svakodnevni look. I jedan pogled na police naših omiljenih high-street trgovina dovoljan je da primijetimo kako su ove tri boje posebno trendi i apsolutno neizbježne.

Crvena

Kraljica svih boja ove je sezone zabljesnula u punom sjaju. Nosi se crveno od-glave-do-pete, a kako i neće kada žene izgledaju tako dobro u njoj! Sa crvenim komadom nećeš pogriješiti, ali crveno odijelo mi moglo biti možda i najveći hit sezone. Za one malo manje "hrabre" predlažemo upečatljivu jaknu ili top u ovoj nevjerojatno seksi nijansi. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka jakna (249 kuna), H&M top (115 kuna), Zara hlače (229 kuna)

Ružičasta

Ma tko to ne voli dobru staru ružičastu za proljeće? Već smo milijun puta pričali o Zarinom rozom odijelu koje je potpuno zaludilo trendseterice, ali ne brini - ima još puno komada koje možeš ponosno nositi kroz cijelu proljetnu i ljetnu sezonu. Imamo osjećaj da se ove godine ružičasta uspješno prebacila i u svijet modnih dodataka pa tako torbice i cipele u ovoj nijansi izgledaju bolje nego ikad!

 | Autor: miss7 miss7 Zara hlače (229 kuna), H&M torbica (150 kuna), Zara cipele (299 kuna), H&M suknja (370 kuna)

Žuta

A-ha! Ovo sigurno nisi očekivala. Žuta je za sezonu proljeće/ljeto 2018. definitivno predstavljena kao jedna od vodećih nijansi i velika većina naših omiljenih high-street dućana ima proljetne kolekcije koje vrve komadima u ovoj nijansi! Žuta podiže raspoloženje i svaki outfit čini veselijim - smatraj ju svojim pravim malim glasnikom proljeća!

 | Autor: miss7 miss7 Zara blejzer (299 kuna), Bershka pulover (169 kuna), ASOS suknja (170 kuna)

Photo: instagram @sophiemilner

Komentari 0