Moda

OVO će biti najveći bikini trend godine!

Najbolje od svega? Pristaje svim oblicima tijela!

Odmah ćemo ti reći kako stvari stoje: ljeto 2018. biti će ljeto jednodijelnih badića! I to ne bilo kakvih badića, jer naše vješto oko opazilo je jedan trend iz svijeta bikinija koji modni insajderi i Influenceri nose više nego druge! A najbolje od svega? Ne moramo se brinuti oko svojeg trbuščića jer ovaj badić toliko laska ženskom tijelu da ga baš SVE možemo nositi. Jupi!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Solid & Striped - žuti (1.230 kuna) i sivi (1.320 kuna)

Čak se ne moraš ni brinuti kako sjesti ili pozirati dok te frendica slika za Instagram - jer u ovom komadu ne postoji "loš kut". Jednodijelni badić s remenom u struku, odnosno imitacijom remena upravo će postati tvoj novi najbolji prijatelj. I nadamo se da će se zadržati još barem nekoliko sezona...

Zbog remena ili suženja u struku, vizualno je naglašen upravo taj, možda i najljepši dio ženskog tijela, a zbog optičke iluzije koju stvara - svaka ženska figura sličiti će pješčanom satu. Ne postoji niti jedan dio ovog bikinija koji ti neće laskati!

 | Autor: ASOS ASOS ASOS badić u dvije nijanse, 135 kuna

Jedan takav genijalni badić pronašli smo na ASOS-u i to za samo 135 kuna. Dolazi u nekoliko različitih nijansa, ali i crnoj, za sve klasičarke. Na badić je dodan pojas u struku tako da izgleda kao da nosiš remen. 

Možda vas zanima 5 bikini trendova koji će osvojiti ljeto 2018. Rubrika Moda Moda

I u svima nam omiljenoj Zari našao se jedan takav model - bijeli badić izgleda kao da se veže u struku i vizualno sužava te izdužuje cijelu figuru! I kako da mi sad odmah ne kupimo šest komada...?

 | Autor: miss7 miss7 Missguided (150 kuna) ili Zara (229 kuna)?

Photo: Zara

Komentari 0