Moda

5 bikini trendova koji će osvojiti ljeto 2018.

Iako u badiće uskačemo tek za nekoliko mjeseci, to ne znači da ne možemo već sada odabrati svoje IT komade za ljeto

Čim izađu prve zrake sunca, nama mozak već lagano razmišlja o plaži, japankama, koktelima i - badićima! Ustvari, sve što trebaš napraviti jest potražiti na Instagramu malo ljetne inspiracije i dan je odmah bolji. Posljednjih nekoliko dana na našim su se društvenim mrežama stalno pojavljivale trendseterice, Influencerice i modne blogerice na ljetovanjima - dok smo se mi patili u čizmama i trostrukim slojevima. 

Iako smo na prvu odmah ljubomorni na plažu, sunce i more; ubrzo smo shvatili da je ovo zapravo idealan način kako dobiti uvid u sve ljetne trendove koji nas tek čekaju. Od jednodijelnih badića s remenom pa sve do dvodijelnih bikinija sportskog štiha - ovo su najveći bikini trendovi koji će obilježiti ljeto 2018. 

Remen

Naočale su prošlost, novi najbolji način kako modne dodatke uključiti u bikini sezonu je - remen! Bilo da se radi o pravom remenu koji ćeš dodati na badić ili pak dijelu koji dolazi zajedno s modelom, 2018. je vrijeme figure pješčanog sata, a to podrazumijeva i bikini!

 | Autor: Eres, H&M (245 kuna), Hunza G (1.090 kuna)

Volani na ramenima

Volani nisu nikakva novost, ali će ove godine ipak zamijeniti mega popularni off-the-shoulder trend. Ženstveni volani na ramenima dodaju nježni, romantični look koji ćeš obožavati!

 | Autor: H&M (230 kuna), Zimmerman (2.500 kuna), Topshop (370 kuna)

Sportska vibra

Ako tražiš badić koji istovremeno izgleda trendi, ali i pruža sigurnost dok se bacaš na valove - ovo je tvoja sezona. Dizajneri su predstavili modele koji su u jednakoj mjeri moderni kao i funkcionalno. Ne brini, više nikad ti ništa neće "izletjeti" dok skačeš s mola...

 | Autor: H&M prugasti (185 kuna) i crni badić (225 kuna)

Prednji čvor

Trend prednjeg čvora još je jedna novost za ljeto 2018. Jednostavna mašnica ili čvor na prednjoj strani gornjeg dijela badića dodaje elegantnu, ali i neočekivanu notu koja može "začiniti" i najjednostavniji model. 

 | Autor: Zara (229 kuna), H&M bikini top (115 kuna), Rye (1.330 kuna)

Neon

Ove godine ostavi dojam za pet u nekoj veseloj, vibrantnoj boji. Snažne neonske boje modernije su no ikad, a u ovakvom ćeš bikiniju plijeniti pažnju na svakom after-beach partyju!

 | Autor: Hunza G (1.030 kuna) i H&M (150 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0