Moda

Pamela Ramljak nosi savršenu ljetnu suknju, a mi smo pronašle slične po super cijenama!

  • Maxi i midi suknje idealni su komadi za sve ljetne prigode, osobito u bijeloj boji
  • Prekrasan je model lepršave suknje prošetala i Pamela Ramljak
  • U trgovinama smo pronašle modele u bijeloj boji, ali i one sa zanimljivim detaljima i motivima - cvjetići, prugice ili točkice idealni su za razigrani ljetni stil

Obožavamo tople ljetne dane jer napokon možemo šetati u dužim i kraćim suknjama i to na potpuno gole noge. Zato smo jedva dočekale uskočiti u takve prozračne modele i to osobito midi i maxi verzije. Dok neke od onih kraćih zaziru jer njihova koža još nije preplanula, druge se možda ne osjećaju ugodno u modelima koji previše otkrivaju pa je zato naš prvi izbor duža suknja.

U njima možemo bez brige uživati u svim prigodama i to u poprilično hraboj boji - bijeloj, savršenoj ljetnoj boji. Upravo je takav model suknje prošetala Pamela Ramljak. Lijepa je pjevačica objavila fotografiju na kojoj je odjevena u preslatku maksi, lepršavu suknju visokog struka i bijele boje sa sitnim motivima u različitim bojama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Suknja dolazi iz studija BiteMyStyle dizajnera Zorana Aragovića, a Pamela ju je kombinirala s kratkim crvenim topićem i crvenim Moschino sandalama na visoku petu sa zlatnim detaljima.

Možda vas zanima 8 bijelih haljina koje koštaju manje od 180 kuna - jer došlo je vrijeme da odjenemo bijelo Rubrika Moda Moda

Ova lepršava bijela suknja jako nam se svidjela pa smo zavirile u trgovine u potrazi za modelima u kojima nam vrućine neće smetati. Prozračne, lepršave suknje, potpuno bijele boje ili pak one s decentnim detaljima osvojile su nas i jedva čekamo započeti s kombinacijama.

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Na prvi su nas pogled osvojili nježni cvjetići, a s ovakvim modelima lako možemo postići večernji look, ali i kombinirati uz boho stil.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Mango (199,90 kn), Stradivarius (199,90 kn) S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Mango (199,90 kn), Stradivarius (199,90 kn)

Prugice, točkice ili pak neobični motivi poput primjerice konja, na bijelim suknjama djeluju zbilja privlačno. Ovakvi detalji suknji uz razigrani stil modela i prozračni materijal savršeni su za dnevne outfite, ali uz visoke potpetice u trenu mogu postati tvojim omiljeni odjevni komadi za tople večeri.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijevo na desno: H&M (340 kn), Zara (229,90 kn), Stradivarius (199,90 kn) S lijevo na desno: H&M (340 kn), Zara (229,90 kn), Stradivarius (199,90 kn)

Ako pak želiš jednostavnost, pronašle smo i tri modela u potpuno bijeloj boji. Nositi ih možeš u svim prigodama pa će tako pristajati i za jutarnje šetnje, večernje izlaske, ali i poslovne sastanke.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved (299,90 kn), Stradivarius (149,90 kn), Topshop (120 kn) S lijeva na desno: Reserved (299,90 kn), Stradivarius (149,90 kn),  Topshop (120 kn) 

Koji model ti biraš? 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0