Moda

Mirna Maras i Pamela Ramljak zablistale u gotovo identičnim haljinama - ne možemo odlučiti koja je ljepša

  • Mirna Maras Batinić i Pamela Ramljak oduševile su nas u poprilično sličnim haljinama
  • Na prvi pogled haljine djeluju identično, i to zato što su oba modela iz nove kolekcije Ivana Alduka
  • Raskošne, bajkovite i romantične - zaljubljene smo u obje i ne možemo odlučiti koja izgleda bolje!

Poznata pjevačica i popularna voditeljica na sinoćnjoj su se dodjeli nagrada Story Hall of Fame pojavile u veoma sličnim haljinama. Štoviše, na prvi pogled izgledaju identično! Mirna Maras Batinić i Pamela Ramljak zajedno su i pozirale i pokazale koliko su zaljubljene u svoje raskošne haljine.

Obje su se odlučile za modele koje potpisuje slavni hrvatski dizajner Ivan Alduk, a iako slični, među njima sitne razlike ipak postoje. Pamela se odlučila za prekrasnu romantičnu haljinu ispunjenu tilom sive i crne boje. S prednje strane izgleda kao da je na jedno rame, a cijeli je gornji dio ukrašen crnim tilom. Krasi je i jednostavan crni remenčić, odnosno trakica koja naglašava struk.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von P A M E L A (@pamelaramljak) am

Haljina se u donjem dijelu raskošno širi i podsjeća na haljine princeza iz bajke. Upravo ju je takvom Pamela i opisala na svom Instagramu, a mi smo se u nju zaljubili. Pamela je pak kosu ostavila raspuštenu i baš je ta jednostavnost idealno pristajala uz haljinu.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Story Screenshot Pamela Ramljak Riječ je o modelu iz Aldukove nove kolekcije proljeće/ljeto 2019 koja se skriva pod nazivom Alduk Noir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von ALDUK (@ivan_alduk) am

Mirna Maras Batinić odlučila se za poprilično sličan i jednako impresivan model. Ali kako i ne bi kad su toliko divne! Riječ je o haljinama iz iste kolekcije pa velika sličnost ne čudi. Obje su bogate tilom i krasi ih siva boja, odišu romantikom i same stvaraju bajkovitit ugođaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) am

Ipak, osim razlike u detaljima tila, haljine su drugačije i u gornjem dijelu. Mirnina se tako veže oko vrata i otkriva gola leđa. U njoj je prošetala i snimku objavila na svojem Instagram Storyiju i apsolutno nas oduševila.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Story Screenshot Mirna Maras Sinoć se zasiguno osjećala kao princeza jer tako je i izgledala.

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kosu je svezala u jednostavan niski rep i ostavila tek šiške da joj padaju preko lica. Ponijela je malu crnu pismo torbicu i to je doista bilo dovoljno jer sva pozornost i treba biti upravo na haljini.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Story Screenshot Mirna Maras

Mi smo se u odabir ovih slavnih Hrvatica zaljubile i ne možemo odlučiti koja je bolje izgledala! A ti?

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0