Stars

Drastična promjena: naša pjevačica iznenadila novom i neobičnom bojom kose

  • Pamela Ramljak napravila je drastičnu promjenu frizure
  • Obojila je kosu u neobičnu boju
  • Za novu frizuru dobila je same pohvale

Pjevačica Pamela Ramljak već nam je dugi niz godina poznata kao plavuša, a nedavno se odlučila na drastičnu promjenu frizure. Tako je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s novom bojom kose i iznenadila sve svoje obožavatelje. 

Naime, pjevačica je svoje plave uvojke obojila u boju lavande. Ispod fotografije samo su se nizali komplimenti za novu boju, a neke od njih prenosimo u cijelosti: "Wow,izgledaš odlično! Super boja!", "Lijepo ti pristaje ta boja kose!", "Znači, wow! Pa ima li ljepše?!"...
 

Pamela nam je otkrila kako se odlučila za ovu promjenu: "Imala sam izrast pa sam ga išla srediti kod svoje prijateljice Kaje. Rekla sam joj da mi je ova frizura već dosadila i da mi napravi neku promjenu. Tako smo došle na ideju da mi stavi lila preljev. Budući da mi je kosa jako svijetla, uspjele smo dobiti ovu boju lavande."

Pjevačica nije krila zadovoljstvo promjenom: "Mogu reći da je super promjena. Doduše, cijela kosa mi nešto tamnije izgleda, ali ova se boja ispire za dva do tri mjeseca. Prema tome, to je odlično rješenje ako želiš promjenu, a ne želiš da je trajna i da moraš ponovno blajhati kosu. To ću sada nositi nekoliko mjeseci pa ću možda sljedeći put izabrati neku drugu boju."

Kako se tebi sviđa Pamelina boja kose?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0