Moda

15 preslatkih haljinica za plažu (i lijeno ispijanje kave) koje te neće koštati više od 130 kuna

  • Na odmoru si dajemo oduška i uskačemo u lepršave, kratke, otvorene haljinice, idealne za plažu, ali i za kavu u vrućim danima kad ne radimo i potpuno smo opuštene
  • Izbor je sjajan: točkaste, prugaste, cvjetne haljinice na bretelice, otvorenih ramena, kratke ili duže...
  • Mislili smo i na tvoj novčanik pa smo obratili pažnju da cijene ovih preslatkih modela ne prelaze 129,90 kn
Možda vas zanima 8 bijelih haljina koje koštaju manje od 180 kuna - jer došlo je vrijeme da odjenemo bijelo Rubrika Moda Moda

Već si u mislima ili doista na plaži, šetnji rivom, kasnim ljetnim kavama jer... godišnji je počeo. Naravno da je tada najpoželjnije pri ruci imati što više laganih, prozračnih odjevnih komada u kojima će ti biti ugodno i kad temperature prijeđu 30+ stupnjeva. Osim kratkih hlača, suknja i elegantnih haljina, savjetujemo ti da spakiraš i koju kratku haljinicu u kojoj će tvoje preplanule noge itekako doći do izražaja. Možeš ih pronaći gotovo na svakom koraku svog omiljenog high street dućana, a mi smo za tebe izdvojili naš top 15 koji neće previše isprazniti tvoj novčanik.

Zaigrane točkice

Jedan od najpoželjnijih uzoraka ove sezone se preselio i na mini haljine. Strukirane, opuštene, s rukavima ili bez - sasvim je svejedno. Točkice će tvom outfitu dati dozu zaigranosti, a ženstvene ćeš krojeve moći isfurati u svako doba dana i noći. Dnevni točkasti outfit možeš podignuti kakvim kul šeširom i velikim cekerom, a večernjem dodati udobne ravne sandale ili cipele na petu.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: RESERVED (129,90 kn), ASOS (72,13 kn), ZARA (79,90 kn)

Možda vas zanima Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano Rubrika Beauty Beauty

Prugice

Točkicama opasno konkuriraju i prugice koje se ove sezone nose u svim oblicima, a osobito su šarmantne u kombinaciji s volanima ili običnim bijelim T-shirtom. Kod njih se možeš poigrati i s dodacima u boji - mala torbica u kričavoj boji za večernji, a velika slamnata torba za dnevni look. Na stopala možeš nataknuti japanke ili bijele tenisice i spremna si za romantičnu šetnju rivom.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: BERSHKA (129,90 kn), RESERVED (129,90 kn), H&M (110,87)

Nigdje bez cvjetnog uzorka

Ljetni outfiti ne prolaze ni bez popularnog cvjetnog uzorka. Njih možeš pronaći u različitim bojama, veličinama i oblicima. Nama se osobito sviđa kombinacija manjih cvjetova na žarkim podlogama kao što su zelena i žuta, a nije nam loša ni prozračna bijelo-plava kombinacija. S obzirom da su efektni sami po sebi, dovoljno ih je umiriti kakvim nude špagericama ili jednobojnim natikačama, a na oči nataknuti kakve kul sunčane naočale.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: ZARA (79,90 kn), H&M (110,87), BERSHKA (118,90 kn)

Možda vas zanima 5 modnih komada koje se stvarno isplati kupiti za ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Pokaži svoja ramena

Ništa nije tako seksi kao haljina koja otkriva remena, slažeš se? Baš smo se zbog toga bacili u potragu za off shoulders haljinama i pronašli ova tri super komada. Ove haljine možeš odjenuti i na badić za plažu, a s obzirom da nemaju rukave dat će ti još veći osjećaj slobode. Isto tako, u prvi plan će plan istaknuti tvoj vrat i ključnu kost koje možeš dodatno naglasiti uljima za tijelo sa šljokicama. Za dodatni wow efekt preporučamo da skupiš kosu u laganu pundžicu i nabaciš neki decentni nakit.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: STRADIVARIUS (119,90 kn), RESERVED (99,90 kn), STRADIVARIUS (119,90 kn)

Možda vas zanima Top 7 komada za trendi ljeto Rubrika Life&style Life&style

Haljina-majica za ultimativnu dozu opuštenosti

Za vrijeme velikih vrućina najradije bismo odjenule samo neku oversized majicu u kombinaciji s udobnim natikačama, a ti? Ove su haljina-majice idealne za opušteni odlazak na kavu, plažu ili bazen, a mogu se isfurati i za večernji izlazak. S obzirom da su široke, neće se lijepiti po tebi i tvoje će tijelo moći disati - zar to nije idealna kombinacija? Dovoljno su dugačke da glume haljinu, a ako baš želiš, ispod njih još možeš obući kratke hlačice. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: BERSHKA (79,90 kn), ZARA (99,90 kn), BERSHKA (79,90 kn)

Možda vas zanima Osmislile smo 3 ljetna stajlinga koja na +30 možeš nositi od jutra do večeri! Rubrika Moda Moda
Photo: miss7/pr

Komentari 0