Moda
Pamela Badžek

Cool prošivena jakna koju nosi Pamela Badžek u Mangu je dostupna i ove godine!

  • Prijelazno jesensko razdoblje idealno je za chic model lagane prošivene jakne, a upravo takav nosi i Pamela Badžek
  • Pamela je u svoju modnu kombinaciju uklopila prošlogodišnji model iz Manga, s ružičastim i plavim nijansama, a sličan je ponovno dostupan i ove godine
  • Modna kombinacija u kojoj Pamela nosi ovu jaknu odličan je izbor za tople jesenske dane

S dolaskom jeseni, nove kolekcije ponovno su pune odličnih modela prošivenih jakni, a ponekih odličnih modela sjećamo se i iz prošlih sezona, poput prošivene maslinasto zelene jakne iz The Frankie Shopa, koja i ove godine nastavlja biti veliki hit, kao i cool kraće verzije iz Manga, ukrašene upečatljivim romantičnim printom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Upravo taj model iz Manga u svojem najnovijem outfitu na Instagramu nosi i Pamela Badžek i to u ružičasto-plavoj kombinaciji boja. Kratka prošivena jaknica oversize kroja može se nositi na obje strane, s drugačijim printom, a Pamela je svoju kombinirala u jednostavnom stylingu s bijelom lepršavom mini haljinom, bež kaubojskim čizmama te smeđom malom torbicom s dodatkom lanca. 

Dora Martinović Možda vas zanima Ovako otkvačeni kožni komplet dugo nismo vidjeli. Sviđa nam se kombinacija Dore Martinović Rubrika Moda Moda

Mango jakna | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. prošivena dvostrana jakna, (79,99 eur)

Ležeran dnevni outfit savršen za toplije jesenske dane može nam poslužiti kao prava modna inspiracija, a iako je model koji nosi Pamela iz prošlogodišnje kolekcije, Mango i u novoj sezoni ima verziju ove prošivene dvostrane jakne u plavim nijansama s bijelim cvjetnim uzorkom. 

Sonja Kovač Možda vas zanima Chic, svježi outfit Sonje Kovač idealan je za tople jesenske dane Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0