Moda
Acne Studios šal

Ovi veliki šalovi zaludjeli su internet; brojne influencerice, pa i Pamela Badžek nose Acne

  • Osim toplih kapa, neizostavni zimski modni dodaci svakako su i debeli šalovi
  • Jedan od trendi komada kojim se ljubiteljice mode omataju tijekom zime je predivan model vunenog šala brenda Acne Studios
  • Dolazi u raznim varijantama boja, a naša influencerica Pamela Badžek nosi ovaj jarkih boja

Model oversize šala brenda Acne Studios već nekoliko sezona, točnije od kolekcije za jesen/zimu 2019., ne silazi s liste omiljenih zimskih modnih dodataka brojnih trendseterica, a među njima se našla i naša influencerica Pamela Badžek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Adriana Đurđević Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car Londonom je prošetala u trapericama koje su sve, samo ne obične Rubrika Moda Moda

Pamela nosi verziju šala Mohair punu jarkih boja, od plave, crvene, zelene do narančaste i ružičaste, kombiniranih na kockastom uzorku. Pamela je svoj udobni i topli šal, koji je nosila u Londonu, kombinirala s odijelom na sitne prugice oversize kroja i crnim sunčanim naočalama. 

Acne Studios šal | Autor: Acne Studios Acne Studios Acne Studios, moher vuneni šal s kockastim uzorkom, (2.203,57 kn)

Od prvog predstavljanja ovog modela šala prije nekoliko godina, izašlo je više verzija, u različitim kombinacijama boja, od jarkih do pastelnih i neutralnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noémie (@noemiewnk)

Ovaj šal u bilo kojoj verziji boja na jednostavan način postaje statement komad, posebno u neutralnom outfitu, gdje će se doista istaknuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Topli šal od moher vune kojim se možemo ogrnuti poput deke ima i cool detalj dugih resa na svakom kraju, spajajući funkcionalnost i stil.

 

Kate Hudson Možda vas zanima Kate Hudson kombinirala je najpopularniji kaput sezone na sasvim neočekivan način Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0