Moda
Sonja Kovač

Chic, svježi outfit Sonje Kovač idealan je za tople jesenske dane

  • Da modne kombinacije s bijelom bojom ne moramo nositi samo ljeti, na odličnom nam je primjeru pokazala Sonja Kovač
  • Sonja se odlučila za svježi bijeli outfit u koji je ukomponirala i naglaske u crnoj i tamnoplavoj
  • Posebno su se istaknuli chic Christian Dior natikače i torbica

Sonja Kovač u posljednje vrijeme često bira bijelu boju za svoje modne kombinacije, a svojom najnovijom osobito nam je privukla pozornost. Iako bijelu boju većinom ostavljamo za ljetne outfite, Sonja nam je svojim lookom pokazala kako ju možemo uklopiti i u one jesenske.

U elegantnom outfitu Sonja je nosila Karen Millen kratku jaknicu sa zlatnim ukrasnim gumbima i NA-KD bijele hlače širokih nogavica, s kojima je jednostavnim crnim remenom s metalnom kopčom naglasila struk. Uz bijele hlače i jaknu, influencerica je kombinirala trendy prugasti topić, a chic outfitu dodala je i dizajnerske modne dodatke, poput Christian Dior torbice i popularnih natikača u crnim i tamnoplavim nijansama te Miu Miu bijelih sunčanih naočala, koje su se savršeno uklopile u Sonjin look.

Uz ovaj Sonjin outfit, izdvojile smo još nekoliko njenih nedavnih bijelih modnih kombinacija, koje nam također mogu biti odlična inspiracija za jesenske stylinge u bijelom!

 

cipele s otvorenom petom i potpeticom Možda vas zanima Nisu mokasine, nisu balerinke; traperice najbolje izgledaju uz ove trendy cipele s malo višom potpeticom Rubrika Moda Moda

 

Možda vas zanima Bijela boja savršeno se slaže s nijansama karamele, a najbolji dokaz je styling ove nasmijane plavuše Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @xoxosonjakovac

Komentari 0