Moda

Bijela boja savršeno se slaže s nijansama karamele, a najbolji dokaz je styling ove nasmijane plavuše

  • Bijelu boju najčešće povezujemo uz ljeto, no ona nipošto nije rezervirana samo za najsunčanije dane
  • Štoviše, odlično joj pristaje glavna uloga u slojevitim ranojesenskim kombinacijama poput one koja je ukrala našu pozornost na subotnjoj špici
  • Nasmijana plavuša zablistala je u jednostavnoj, ali veoma profinjenoj kombinaciji koja odiše svježinom,  elegancijom i 'old money' estetikom

Možda vremenska prognoza obećava (još koji) sunčani i topao tjedan pred nama, no ovog smo se vikenda i službeno oprostili s ljetom i dočekali kalendarski početak jeseni, uz simbolične oblake i kišu. Nekako tradicionalno to, barem kada su naše garderobe u pitanju, znači povratak tamnijim, neutralnim i zemljanim nijansama i oproštaj od vibrantnih ružičastih, žutih i tirkiznih tonova, no i tople, smirenije, jesenske nijanse itekako mogu izgledati svježe i prozračno, a posebice kada dolaze u kombinaciji s bijelom bojom.

Uz već spomenute jarke, upravo je bijela jedna od najobožavanijih ljetnih boja, no ona nipošto nije rezervirana samo za najsunčanije dane, već joj odlično pristaje i glavna uloga u slojevitim ranojesenskim kombinacijama poput one koja je ukrala našu pozornost na subotnjoj špici.

bijela suknja za jesen Možda vas zanima Bijele suknje nastavljamo nositi i nakon ljeta - evo s čime ih kombinirati u hladnijoj sezoni Rubrika Moda Moda

Nasmijana je plavuša odlično povezala laganije komade u bijeloj boji s onim nešto toplijima u nijansi karamele, a rezultat je veoma profinjena kombinacija koja odiše svježinom i elegancijom, protkana onom dobro poznatom 'old money' estetikom o kojoj se posljednjih mjeseci toliko puno pričalo.

 | Autor: Pixsell/Tomislav Miletić Pixsell/Tomislav Miletić

Pripijene bijele traperice nosi s jednostavnim bijelim topom potkošulja kroja, a svježinu bijelih komada začinila je toplim notama karamele - visokim kožnim čizmama iz najnovije Zarine kolekcije i Ralph Lauren pašminom koja je nježno grlila njezino tijelo. U ovu se modnu priču odlično uklopila i Hermes Herbag torba koja je prirodnom nježnom bojom platna i kontrastnim detaljima od kože sjajno povezala glavne sastojke ovog veoma ukusnog stylinga.

U slučaju ove dame definitivno vrijedi ona 's kim si, takav si' jer je jednako interesantna bila i monokromatska kombinacija njezine prijateljice. Bijelo odijelo u njoj je zaigralo glavnu ulogu, a upasirala ga je s topom čipkastog obruba u istoj boji, Loro Piana loafericama u najnježnijoj bež nijansi te apsolutnim modnim klasikom - bijelom Christian Dior Saddle torbom. Ako se nas pita, teško da postoji bolja lekcija iz tihe elegancije od ovih kombinacija koje su nasmijane prijateljice špicom prošetale s puno stila. Za svaku pohvalu! 

Možda vas zanima Evo još jedne odlične traper na traper kombinacije. Jako nam se sviđa 70's vibe Rubrika Moda Moda

 

Photo: Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari 0