Moda
Dora Martinović

Ovako otkvačeni kožni komplet dugo nismo vidjeli. Sviđa nam se kombinacija Dore Martinović

  • Kožni komadi vrlo su popularan dio jesenske garderobe, a u novoj kolekciji brenda Mona očekuje nas mnogo izvrsnih modela od kože
  • Predivan komplet suknje i kratke jakne već nosi Dora Martinović, a kombinirala ga je s Pradinom mini torbicom 
  • Pažnju su nam privukle i trendy metalik srebrne cipele istog brenda 

S dolaskom jeseni, odvajamo se od lana i sličnih laganih materijala te se okrećemo koži, vuni, traperu i drugim otpornijim i debljim materijalima koji će nas zaštititi od hladnijeg vremena, a istodobno nam pružiti chic i stylish izgled. 

U skladu s time dolaze i nove kolekcije modnih brendova, koji predstavljaju nove modele od kašmira ili kože. Poznati brend Mona, kojeg nose brojne domaće influencerice, također ima novu kolekciju prepunu odličnih komada, a one od kože u najnovijoj objavi na svojem Instagramu nosi i Dora Martinović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505)

Dora je odabrala outfit u potpunosti od kože, koji uključuje kraću jaknu s elastičnim rubovima, veeeelikim naglašenim džepovima i ovratnikom te midi suknju s visokim rasporom i patentnim zatvaračem u istoj bež-sivoj nijansi, idealnoj za jesen.

Prada torbica | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch. Prada, kožna mini torbica, (1.800,00 eur)

Dora je uz ovaj Mona komplet nosila i Prada torbicu te cipele. Torbicu je odabrala u bijeloj boji i to Triangle mini model s kratkom ručkom, dok su cipele bile upečatljivoj i iznimno trendy metalik srebrnoj boji, s logom brenda na vrhu. 

cipele s otvorenom petom i potpeticom Možda vas zanima Nisu mokasine, nisu balerinke; traperice najbolje izgledaju uz ove trendy cipele s malo višom potpeticom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @dorica505

Komentari 0