Moda

Ove bi torbice i Carrie nosila. Sarah Jessica Parker dizajnirala je divne Fendijeve Baguette modele

  • Ljubavna veza Sarah Jessice Parker i kultne Fendi Baguette torbice traje već godinama
  • Baš zato, povodom okruglog 25. rođendana popularne torbice, Sarah je dizajnirala kolekciju u vedrim bojama
  • Torbice ukrašene šljokicama dostupne su u koraljnoj, limeta zelenoj, ljubičastoj i tirkiznoj boji, a napokon su stigle u prodaju

Bilo da i sami zarađujemo pišući i divimo se njezinoj duhovitosti, bilo da smo opsjednuti modnim kombinacijama u njezinoj garderobi ili pak netko tko je inspiriran svim njezinim romantičnim pothvatima, Carrie Bradshaw bila je i ostala onaj televizijski lik kojeg su mnogi obožavali još od prve epizode baš zato što su se njom mogli poistovjetiti. Kroz šest sezona kultne serije, dva filma i novi spinoff, Carrie je postala ikona, baš kao sama Sarah Jessica Parker koja uspijeva biti još genijalnija od svojeg lika na ekranu.

 | Autor: Instagram @sarahjessicaparker Instagram @sarahjessicaparker

Najnoviji dokaz u prilog ovoj tvrdnji je njezina suradnja sa slavnom kućom Fendi, a rezultat su torbice koje je SJP dizajnirala. Slavni model Fendi Baguette kao posljedica ove suradnje dolazi posut šljokicama, i više nego prigodno, povodom proslave 25. obljetnice ovog kultnog modela, a od sada je napokon dostupan u prodaji. 

Fendi Baguette Možda vas zanima Fendi Baguette torba je proslavila svoj 25. rođendan te je i dalje predmet žudnje Rubrika Moda Moda

Inače, ljubav Sarah Jessice Parker i spomenutog modela traje već godinama. Upravo je ovu torbicu nosila u nekoliko epizoda Seksa i grada, upravo je ta ljubičasta torbica bila tragično ukradena kada je opljačkana, a kasnije se pojavila i u seriji 'I tek tako...'. Štoviše, 2019. godine Fendijeva je kampanja bila inspirirana upravo kultnom serijom pa je apsolutno logično što je Sarah bila pozvana da uveliča veliku obljetnicu ove torbice.

 | Autor: Instagram @sarahjessicaparker Instagram @sarahjessicaparker

Fendi Baguette model je koji inače postoji u raznim neutralnim bojama, no Sarah ga je odlučila začiniti vibrantnim bojama i šljokicama te kopčom od kamenčića i kožnom ručkom, a rezultat je torba u predivne četiri nijanse: koraljnoj, limeta zelenoj, ljubičastoj i tirkiznoj.

Dior Saddle torbica Možda vas zanima Kako je Dior Saddle torbica postala pravi vintage klasik, obožavan već godinama Rubrika Moda Moda

Kako bi proslavila lansiranje ove kolekcije, glumica je objavila niz fotografija na kojima nosi više torbica odjednom, kombinirajući ih s ležernom odjećom inspiriranom sve popularnijim "frazzled English woman" lookom, a koji se u režiji popularne glumice sveo na sivi pleteni džemper, kamuflažne uske traperice i bež čizme od antilopa njezinog vlastitog brenda. 

 | Autor: Instagram @sarahjessicaparker Instagram @sarahjessicaparker

Pravo je osvježenje vidjeti kako je Sarah iskombinirala ležerni stil odijevanja s luksuznim torbicama. Živeći u vremenu koje više cijeni popularne trendove i novitete nego uspomene, nerijetko vidimo da se torbe, cipele ili bilo koje druge dizajnerske komade često pažljivo čuva godinama prije nego što ih se izvede u svijet, ali Sarah nas je još jednom na najbolji mogući način podsjetila da luksuzni komadi ne bi trebali samo stajati u svojim zaštitnim vrećicama i kutijama, pospremljeni u garderobi, već bismo ih svakodnevno tijekom svakodnevnog života trebali ponosno pokazivati i uživati u njima punim plućima.

Photo: Instagram @sarahjessicaparker

Komentari 0