Moda

Ove balerinke idealan su spoj: Chanel dizajn plus najhot boja sezone (plus dobra cijena)

Koliko god članaka napisali o klasičnim balerinkama ili sling back cipelama u Chanel stilu, a posebno o dvobojnom modelu s kapicom druge boje, zanimanje će biti veliko. Nema sumnje, klasika se cijeni i sve više žena bila ove cipelice čiji dizajn je nastao u radionici velike Coco Chanel prije više desetljeća.

Ona, doduše, vjerojatno nije zamišljala da će se njezine cipele nositi na traperice, ali moderne djevojke vrlo ih često nose baš u toj kombinaciji. Jer izgleda odlično: elegantno, uglađeno, profinjeno i tako francuski - unatoč trapericama. Ukratko, idealan su izbor ako želimo izgledati dotjerano, a ne odreći se omiljenih udobnih hlača za svaki dan.

 | Autor: Steve Madden Steve Madden

Naravno ove sling back balerinke u dvije kontrastne boje često se nose i s haljinama i suknjama, najčešće jednostavnim, minimalističnim jer više od toga ne treba za profinjen styling. Ne čudi stoga što na tržište stalno dolaze novi i novi modeli, u raznim varijacijama i materijalima poput tvida i buklea. Uostalom, i sam je Chanel jako proširio ponudu, a vjerno ju prate i svi "oponašatelji". Pa smo tako na About You naletjeli i na ove balerinke brenda Steve Madden.

Možda vas zanima Aldo ima najslađe slingback cipelice od tvida, u baby plavim tonovima. Idealne za svakodnevne kombinacije Rubrika Moda Moda

 | Autor: Steve Madden Steve Madden Foto: About You; Steve Madden balerinke (119,00 eura, s popustom 113,00 eura)

Model je nazvan Belinda, a zapravo bismo ih mogli svrstati već i u sandale, sasvim su otvorene sa strane. Osim prepoznatljivog Chanel dizajna s kapicom u boji kontrastnoj boji od ostatka cipele što stvara color block efekt, posebno atraktivnima ih čini zlatna boja. Kao što znamo, metalik boje, a zlatna još i više od srebrne, su vrlo vruća stvar kad je riječ o cipelama. 

Cijena je OK, nećemo tvrditi da su super povoljne, 119,00 eura, a s trenutačno važećim popustom od 5% to je 113,00 eura.

 | Autor: Steve Madden Steve Madden Foto: About You; Steve Madden balerinke (119,00 eura, s popustom 113,00 eura)

Photo: Steve Madden

Komentari 0