Moda

Izgledaju kao popularne Chanel cipele, a dolaze u nekoliko boja i po odličnoj cijeni

  • Legendarni dvobojni Chanelov model cipela i danas spada među najpoželjnije, iako je prvi put dizajniran prije više od šest desetljeća
  • Iako si originalne Chanelove modele mogu priuštiti tek rijetki, sve je više brendova koji nude gotovo pa identične modele po odličnim cijenama
  • U Zalandovoj ponudi pronašli smo savršen slingback model u tri boje, ali i jednako neodoljive chanelaste balerinke

Unatoč tome što je legendarni dvobojni Chanelov model cipela prvi put dizajniran prije više od šest desetljeća, još uvijek spada među najpoželjnije. Štoviše, svake sezone predstavi se neka njihova nova iteracija, a unatoč vrtoglavo visokim cijenama od gotovo 1000 eura, rasprodaju se čim ugledaju svjetlo dana.  

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Prvi slingback model Coco Chanel dizajnirala je još davne 1957., a inicijalna ideja iza tog kultnog modela bila je stvoriti ženske cipele koje će svojom estetikom oponašati muške cipele kakve su u to vrijeme bile popularne, a nudući da je riječ o modelu koji već desetljećima pristaje uz gotovo sve odjevne kombinacije, jasno je zašto su postale toliko popularne. Uz to, zahvaljujući kontrastnoj crnoj kapici, stopala su u njima izgledala manja, a noga duža. 

Možda vas zanima Rivalstvo između Christina Diora i Coco Chanel uskoro ćemo gledati u sjajnoj seriji 'The New Look' Rubrika Life&style Life&style

I danas ih redovito viđamo na gradskim ulicama i jedan su od najčešćih prizora na tjednima mode i street style fotografijama, a iako si originalne Chanelove modele mogu priuštiti tek rijetki, sve je više brendova koji nude gotovo pa identične modele po, dakako, značajno pristupačnijim cijenama. Jedan takav, brenda 'Call it Spring', pronašli smo i u Zalandovoj ponudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E N A M I (@mximzzz)

Model je to koji dolazi u nekoliko boja, u potpuno crnoj varijanti gdje su i kapica i ostatak cipele od crne kože, u ružičastoj od tvida koja nam se od sve tri varijante najviše svidjela te bež boji od umjetne kože. Cijena im iznosi tek 49,77 eura, a što ih čini odličnom investicijom za prve proljetne dane.

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Call it Spring Sofiia slingback sandale (49,77 eura)  | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Call it Spring Sofiia slingback sandale (49,77 eura)  | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Call it Spring Sofiia slingback sandale (49,77 eura)

Uz sling model, isti brend budi i chanelaste balerinke s crnom kapicom i nazaobilaznom minijaturnom mašnicom u tri verzije - proštepani model od bež umjetne kože, onaj od svijetlo plavog trapera te crno-bijeli model od tvida. Budući da su i balerinke jedan od vodećih trendova sezone, ove kojima cijena iznosi 44,46 eura također dodajemo na listu prilika koje se ne propušta!

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Call it Spring Sweety balerinke (44,46 eura)  | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Call it Spring Sweety balerinke (44,46 eura)  | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Call it Spring Sweety balerinke (44,46 eura)

Možda vas zanima Od Chanel torbi do Bottega Veneta haljina: Rabljene dizajnerske komade od sada možemo kupiti na Amazonu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @justine__va

Komentari 0