Moda

Borovo ne odustaje od Chanela, nakon balerinki još jedan kultni model dobio je našu inačicu

  • Chanelove slingback, odnosno balerinke s otvorenom petom bezvremeni su komad
  • Francuski brend ima ih u mnogo kombinacija boja, no svako su najpoznatije one bež-crne od kojih je sve krenulo
  • Ove ravne cipele utjelovljuju duh i stil Francuskinja, ovo ljeto se nose najviše na traperice i kratke hlače, a 'duplić' iz Borova dočekali smo širom otvorenih ruku

Jesmo li ikada istaknuli kao jednu od velikih prednosti vukovarskog Borova to što je obuća koju proizvode načinjena od prave kože? Možda nismo, ali zna se što to znači za kvalitetu i trajnost, ali i udobnost te zdravlje stopala. Pa je tako i s modelom slingback sandala odnosno balerinki o kojima govorimo. Osim bezvremenog chanelovskog dizajna, ovdje je i prava koža poveznica s velikim francuskim modnim brendom...

Chanelove dvobojne slingback odnosno balerinke s otvorenom petom iskaču s bezbrojnih modnih Instagram profila što nikoga ne čudi. Bezvremeni su komad koji traje desetljećima, davno nadživjevši svoju stvoriteljicu Coco Chanel, jednako kao i brojne trendove koji su došli i prošli.   

Sinonim su klasične elegancije koju utjelovljuje onaj "je ne sais quoi" stil Francuskinja koji pokušavaju ponoviti brojne žene diljem svijeta. Dvobojne balerinke u Chanel stilu (dakako da Borovo nije jedini brend koji je izbacio svoju varijantu ovih cipelica, ima ih bezbroj) danas se tako nose i na traperice i na kratke hlače, u duhu vremena, zadržavajući i dalje profinjenost, odajući istančan ukus one koja ih nosi, jednako kao i dodajući stylingu otmjenost koja ide na samo uz dizajn nego i cijenu Chanelovih balerinki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mélodie (@melodiebance)

Borovo je već napravio svoju varijantu dvobojnih bež-crnih balerinki u Chanel stilu, a jednako, ako ne i više razveselio nas je i ovaj par s otvorenom petom, svakako ugodniji za ljetne dane. Za razliku od već ponuđenih balerinki, osim remenčića oko pete, razlika je i u crnoj koži na prednjem dijelu koja je ovaj puta glatka, a ne s otiskom zmijske kože kao na prethodnom modelu balerinki. Cijena ovog slingback sandala koje stižu iz vukovarske tvornice je 64,95 eura. 

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo  | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo  

Photo: Instagram@sevenaugust

Komentari 0