Moda

Jimmy Choo balerinke s biserima vrlo su romantične... Pa smo pronašli duplić ovom skupom paru

  • Biseri na cipelama baš su romantičan detalj koji outfitu daje novu dozu elegancije 
  • Brend čije cipele obiluju biserima zasigurno je Jimmy Choo, a za oko su nam najviše zapale balerinke modela Ade 
  • S obzirom na to da za sve, tako i za Jimmy Choo cipele, postoje pristupačnije varijante, na Zalandu smo pronašli model koji jako nalikuje Ade balerinkama
  • Pročitaj također: Nisi tip za visoke pete? Ovih 15 modela ravnih cipela proći će i u najsvečanijim prilikama

Balerinke su ovog proljeća jako popularan izbor obuće i to nas niti najmanje ne iznenađuje jer su udobne, elegantne i uklapaju se u svaki outfit - od onih casual pa do poslovnih i svečanih. Jedan model balerinki koji nam je posebno zapao za oko su Jimmy Choo Ade balerinke, a mi smo im na Zalandu pronašli puno pristupačniji duplić. 

Ove balerinke od brušene kože četvrtastog su oblika, a preko stopala imaju trakicu s biserima koji su baš romantičan detalj. Model koji se prodaje na Zalandu, vrlo im je sličan, a jedine razlike u izgledu su te što su na ovim balerinkama biseri koji idu preko stopala nešto manji te su zaobljenije nego Ade model. 

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Anna Field, balerinke s biserima (34,38 eura)

Iako se Jimmy Choo i Anna Field balerinke minimalno razlikuju po izgledu, drastično se razlikuju po cijeni. Naime, cijena Jimmy Choo Ade balerinki je 695 eura dok se Anna Field balerinke putem Zalanda mogu kupiti za 34,38 eura. 

Photo: Jimmy Choo

Komentari 0