Moda
Louis Vuitton

Ovaj model Louis Vuitton torbe trenutno je najveći predmet želja fashionistica diljem svijeta

  • Francuska kuća Louis Vuitton simbol je kvalitete torbi
  • Njihovi modeli simboliziraju suštinu francuske modne kuće spajajući kreativnost i umijeće izrade
  • Model Capucines trenutno je najveći predmet želja fashionistica diljem svijeta zahvaljujući elegantnom dizajnu

Kada je riječ o dizajnerskim torbama, Louis Vuitton nam pruža najljepše nove kreacije svake sezone. Bilo da se radi o Louis Vuitton Multi Pochette Accessories ili apsolutnim klasicima kao što su Neverfull MM ili Louis Vuitton Speedy, ova modna kuća uvijek u svojoj ponudi nudi komade koji se rasprodaju brzinom svjetlosti. Posljednjih nekoliko godina sve veću popularnost Louis Vuitton modela uživa model Capucines koji je postao jedan od najprofinjenijih modela ove modne kuće te spaja svestranost i eleganciju.

Louis Vuitton | Autor: Instagram@sonialyson Instagram@sonialyson

Louis Vuitton | Autor: Instagram@milena.karl Instagram@milena.karl

Što je posebno kod Louis Vuitton Capucines?

Capucines torbe nastale su 2013. godine, a ime su dobile po ulici u Parizu u kojoj je Louis Vuitton otvorio prvu trgovinu 1854. godine. Louis Vuitton Capucines naizgled je suzdržanog dizajna, ali skriva složen i iznimno kreativan proces stvaranja. Torba se sastoji od čak 250 pojedinačnih dijelova i napravljena je u stotinama radnih koraka, zbog čega podrazumijeva istinsku zanatsku izradu. Brojni majstori stavljaju ruke na kapucine i spajaju dijelove u pravu ljepotu. Torba dolazi s brojnim detaljima koji dodatno pokazuju stručnost, pedantnost i kvalitetu izrade. Primjerice, posebne zakovice pričvršćene na prstenove ručke za nošenje odaju počast kultnom Louis Vuitton koferu. Torbu krasi i prepoznatljivi inicijal LV i preklop Monogram Flower, a cijela je torba, naravno, ručno izrađena.

Louis Vuitton | Autor: Instagram@louisvuitton Instagram@louisvuitton Louis Vuitton | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton

Možda vas zanima So hot! Tri modela torbica bez kojih nećemo moći zamisliti jesen Rubrika Moda Moda

Koji modeli postoje?

Capucines dolazi u novim bojama i veličinama svake sezone. Klasični Capucines BB u zrnatom Taurillonu ima niz prepoznatljivih značajki uključujući LV inicijale i ručke inspirirane kultnim kovčegom. Klasični Capucines BB može se nositi u ruci, ali i kao torba preko ramena s odvojivom naramenicom. Popularne vrste kože su Taurillon koža ili egzotična krokodilska koža. Veća varijanta Capucines MM također dolazi u raznim bojama, uključujući crnu ili krem ​​te u neobičnim varijantama s privlačnim remenima za nošenje. Torba je naravno dostupna i u mini verziji.

Louis Vuitton | Autor: Instagram@leoniehanne Instagram@leoniehanne Louis Vuitton | Autor: Instagram@louisvuitton Instagram@louisvuitton

Koliko košta Louis Vuitton Capucine?

Louis Vuitton Capucines je definitivno torba koja spada u viši cjenovni segment i prava je investicija za cijeli život. Najmanji Cupinces Mini stoji oko 4700 eura (35.355 kuna), a ovisno o veličini i izdanju poskupljuje do 6700 eura (više od 50.000 kuna). Najskuplji model među modelima Capucines je torba od egzotične krokodilske kože za nešto manje od 24.000 eura (180.525 kuna). Prema Louis Vuittonu, koža ispunjava najviše zahtjeve kvalitete i dolazi s farmi koje su certificirane prema LVMH Crocodilians Standardu. Ovaj se certifikat odnosi na cijeli lanac vrijednosti, odnosno na očuvanje vrste, poštivanje dobrobiti životinja i uvjeta rada zaposlenika te zaštitu okoliša. Paprena cijena za papreno lijepu torbicu, a posebnost je što je u većini trgovina diljem svijeta – rasprodana.

Louis Vuitton | Autor: Instagram@louisvuitton Instagram@louisvuitton Louis Vuitton | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton

HM Možda vas zanima Komadi koji izgledaju skupo, ali cijene im nisu? U H&M-u smo pronašli idealne za ovu jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@mandybork

Komentari 0