Moda
HM

Komadi koji izgledaju skupo, ali cijene im nisu? U H&M-u smo pronašli idealne za ovu jesen

  • Luksuzno odijevanje ne mora biti moguće samo uz puno novaca
  • High street trgovine pune su odličnih, a istovremeno pristupačnih komada
  • U H&M ponudi pronašli smo najbolje jesenske komade koji odišu elegancijom

Svi mi želimo izgledati najbolje, zar ne? A nerijetko krećemo od potpuno pogrešne ideje kako je za dobar izgled potrebno puno novca. Da novac ne kupuje stil već je odavno poznato, a činjenica kako današnja ponuda u high street trgovinama nudi kvalitetne komade koji izgledaju luksuzno nam uvelike olakšava stvar.

HM | Autor: HM HM

Stoga smo odlučili pronaći vrhunske komade koji će poboljšati svaku garderobu bez dizajnerski astronomski visokih cijena i olakšati pronalaženje artikala koje zaista vrijedi dodati u svoju garderobu. Ove jeseni nas osvajaju H&M udobni komadi i sve nijanse zemljanih tonova, a samo nekoliko bazičnih komada je dovoljno da garderoba poprimi sasvim novo, jesensko lice.

HM | Autor: HM HM

Jednostavne ravne hlače na crtu uvijek su u trendu, posebice u kombinaciji s prugastim puloverom. Prugice osvajaju naše ormare i ove sezone, ali sada u nešto debljim i upadljivijim varijantama. Uz nekoliko pozlaćenih prstenova kao dodatni detalj i debeli kaput u boji devine dlake – spremni smo za niske temperature i jesenske kiše!

jesenska moda Možda vas zanima Stiglo je prijelazno razdoblje! Evo kako ljetne klasike nositi i u jesen Rubrika Moda Moda

HM | Autor: HM HM

HM | Autor: HM HM S lijeva na desno (H&M): 266,90 kn; 220,90 kn; 52,50 kn; 445,90 kn

Naravno, ni ove jeseni ne možemo bez sakoa, a ovoga puta nas je osvojio teksturirani crni model kao prava oda Chanelovom tvidu. U kombinaciji s debljom pletenom haljinom, visokim čizmama inspiriranima davnim sedamdesetim godinama i velikom torbom, outfit je spreman za odlazak na predavanje, posao pa čak i večernje druženje!

HM | Autor: HM HM

HM | Autor: HM HM

S lijeva na desno (H&M): 445,90 kn; 355,90 kn; 225,90 kn; 445,90 kn

Svi ovi komadi djeluju luksuzno zahvaljujući jednostavnom dizajnu, suptilnim i zagasitim nijansama te jednostavnim krojevima koji se lako nadopunjuju upadljivijim komadima. Uvijek možemo ubaciti dozu kolorita uz statement nakit ili upadljive cipele, ali i dodatno pojačati pomalo minimalistički efekt jednostavnom frizurom u strogom konjskom repu i nude make up lookom. Sjajni komadi za luksuznu jesen, a po jednako sjajnim cijenama!

Mango Možda vas zanima Baš poput čokolade! U Mangu smo pronašli savršenu torbu za jesenske dane Rubrika Moda Moda
Photo: HM

Komentari 0