Moda

Ova prolaznica vrhunski izgleda u najjednostavnijoj kombinaciji. Dala nam je ideju za 3 stajlinga

  • Midi haljina je univerzalna, a ljetna varijanta s bretelicama čini jednostavan, a seksi komad
  • Djevojka sa špice maslinasto zeleni model odjenula je uz ravne sandale i široki remen
  • Pronašli smo tri slične haljine i osmislili  tri inspirativne kombinacije

Jedan od obaveznih ljetnih odjevnih komada su nam i prozračne haljine na bretelice, slažeš se? Odlično izgledaju i u kombinaciji s tenisicama i ravnim sandalama, a uz pomoć potpetica u trenu se pretvaraju u zavodljivi večernji stajling. Za dnevni je dovoljno dodati neke fora sunčane naočale i torbu u koju će stati sve sitnice koje su ti potrebne tijekom dana. Širi modeli haljina super izgledaju i dok plešu oko tvojih nogu, a ako voliš naglasiti linuju tijela, obavezan dodatak je remen. 

Možda vas zanima Kraljica ljeta! Pronašle smo najljepše kupaće kostime i složile 3 ženstvene kombinacije za plažu Rubrika Moda Moda

Za takav se stajling odlučila i preplanula prolaznica koja je za dnevnu šetnju špicom odabrala maslinasto zelenu midi haljinu na bretele. Ravne sandale na remenčiće s leopard uzorkom tonovima su se lijepo stopile s preostalim outfitom. "Utegnula" se pomoću crnog remena sa zlatnim okruglim kopčama, a na rame je nataknula veliku crnu torbu. Što se tiče neizostavnih sunčanih naočala, odabrala je okrugli model sa žutim okvirima koji su efektno podignuli outfit.

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija Pixsell/Zoe Sarlija

Ovaj pravi ljetni outfit djevojka je zaokružila končanim narukvicama i smeđe-sivim ombre pramenovima, a boja haljine itekako laska njezinoj brončanoj puti. S obzirom da nam se veoma svidjela ova jednostavna haljina kombinirana na tako efektan način, bacili smo se u potragu za sličnim modelima i složili tri fora kombinacije.

Možda vas zanima Neupadljivi stajling ove prolaznice izvlači "it" komad: pronašli smo najljepše hlače s gumbima Rubrika Moda Moda

Žuta boja i resice vole se javno

Žutu boju haljine će odlično nadopuniti ovogodišnji hit komadi u obliku natikača s resicama i mini cekera u neobičnim oblicima. Mi smo ovoj kombinaciji još nadodali i veliki šešir sa zgodnim detaljima u obliku šarenih perlica koji će lijepo zaokružiti ovu kombinaciju i sakriti te od nemilosrdnog sunca (iznatiželjnih pogleda). S obzirom da ti ljeti previše makeupa nije potrebno, savjetujemo da naglasiš usne nekim neutralnim ružem, a ruku okitiš preslatkom narukvicom sa školjkicama. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Haljina ZARA (149,90 kn), šešir STRADIVARIUS (79,90 kn), torba MANGO (149,90 kn), natikače RESERVED (49,90 kn), narukvica H&M (58,99 kn), ruž ESSENCE (17,90 kn)

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Ne možeš pogriješiti s malom (skoro) crnom haljinom

Ako je jedna "boja" postojana tijekom cijele godine to je zasigurno crna. Zbog toga smo odlučili napraviti crno-bijelu kombinaciju idealnu za svečanije ljetne izlaske. Od obuće preporučamo ove hit sandale s remenčićima, a ušne resice ukrasi visećim crno-bijelim naušnicama. Ako želiš detalj koji će odskakati od cijelog outfita, preporučamo ti da namažeš usnice nekom kričavom bojom ruža poput fuksije, a na nos natakneš zavodljive sunčane naočale mačkastih okvira.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Haljina ZARA (99,90 kn), cipele RESERVED (199,90 kn), naočale PULL&BEAR (79,90 kn), torba MANGO (249,90 kn), naušnice MANGO (249,90 kn), ruž L'OREAL (79,90 kn)

Možda vas zanima Ne idu sve cipele uz sve hlače, ali ove idu savršeno: složili smo 4 kombinacije Rubrika Moda Moda

Bež kombinacija s crvenim detaljima

Za one kojima je elegancija na prvom mjestu ovo bi mogla biti top kombinacija jer sadrži sve što jednoj trendeseterici treba: jednostavnu bež haljinu plus upečatljivi crveni i zlatni detalji. Iako će biti lijepa i kao samostalan komad, možeš je naglasiti širokim remenom. Otvorena leđa ove haljine vrlo su ženstvena, a u ovim neobičnim cipelama na malu petu ćeš moći nesmetano plesati do zore, ali i obilaziti restorane. Pod ruku će ti dobro doći jedna isprepletena mrežasta torba, a za x faktor  dodaj ove jednostavne, a prekrasne ukosnice. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Haljina ZARA (129,90 kn), cipele ZARA (199,90), remen STRADIVARIUS (69,90 kn), torbica MANGO (69,90 kn), uskosnice RESERVED (39,90 kn), ruž H&M (73,00 kn)

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Pixsell/Zoe Sarlija

Komentari 0