Moda

Neupadljivi stajling ove prolaznice izvlači "it" komad: pronašli smo najljepše hlače s gumbima

  • Ljetni dnevni outfit s dugačkim hlačama u kojima ti neće biti vruće? Moguće je uz odgovarajući model hlača!
  • Bijele lepršave hlače s detaljem gumbića zgodna je prolaznica iskombinirala uz crnu majicu na bretele i smeđe natikače
  • Modni dodatak koji se osobito isticao je mali šešir s crnom trakom, ali i mistične sunčane naočale

Iako u vruće ljetne dane rijeđe biramo dugačke hlače, postoje modeli koji zbog svoje prozračnosti mogu biti dobar izbor. Bijele široke hlače uvijek su u fokusu, a ove od trapera koje je odabrala zgodna prolaznica sa špice su pun pogodak. Kroj hlača je zanimljiv sam po sebi, a pet crnih gumbića ih dodatno podižu - hlače s velikom dugmadi umjesto patentnog zatvarača modni su detalj koji obožavamo ove sezone.  

Možda vas zanima Kako se nose točkice pokazale su predsjednica Kolinda i prolaznica na riječkom Korzu Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Luka Stanzl Pixsell/Luka Stanzl

Hlače ove mlade dame (možda je turistkinja?) sjajno se stapaju s običnom crnom majicom na bretele. Nju je odjenula bez grudnjaka i na taj je način jednostavnom outfitu unijela dozu seksepila. Na nogama su jednostavne ravne natikače od smeđe kože - sjajno za puno hodanja po vrućem asfaltu. Na rame je nabacila oveću torbu popularnog zmijskog uzorka, a glavu od sunca zaštitila preslatkim šeširom s crnom trakom. Uz šešir i ove sunčane pomalo podsjeća na Lady Gagu, zar ne?

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

Jedan par ovakvih hlača s dugmadi uvijek je zahvalno imati u ormaru jer se može iskombinirati na mnogo načina. Slagat će se s casual natikačama i tenisicama u dnevnim, ali i s elegantnim sandalama i cipelama na petu u večernjim varijantama. Red gumbića na hlačama lijepo ističe žensku figuru, a visoki struk vizualno izdužuje noge. Hoćeš li i ti nabaviti jedan slični primjerak?

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: ZARA (59,90 kn), STRADIVARIUS (149,90 kn), BERSHKA (79,90 kn), MANGO (199,90 kn)

Photo: Pixsell/Luka Stanzl

Komentari 0