Moda

Kako se nose točkice pokazale su predsjednica Kolinda i prolaznica na riječkom Korzu

  • Za ovom prolaznicom se malo tko na riječkom Korzu nije okrenuo: pogledaj njen tip-top look od glave do pete
  • Od dvobojne haljine, kose poput Meride Hrabre, sandala s mašnicom i nakita - sve je pomno osmišljeno
  • A da su točkice sjajan izbor i za večernje prigode potvrdila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Svaka od nas je barem jednom u životu odjenula haljinu, suknju ili majicu s motivom točkica. One su već desetljećima jedan od omiljenih uzoraka koje nalazimo u ormarima ljubiteljica mode diljem svijeta. A kako i ne bismo kad su tako neodoljive.Točkice će razigrati svaku modnu kombinaciju, a istovremeno joj dati dozu elegancije. Zato ni ne čudi što velik broj žena često poseže za odjevnim predmetima ukrašenih njima kako u privatnim, tako i poslovnim prilikama.
 

 | Autor: Pixsell/Goran Kovačić Pixsell/Goran Kovačić

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty

Ova prolaznica sjajne crvene kose za šetnju riječkim Korzom odabrala je dvobojnu haljinu s motivom točkica. Haljina je vizualno sastavljena od dva dijela i djeluje poput negativa. Gornji dio haljine ove haljine bez rukava čini bijeli top s crnim točkicama, a donji plisirana crna suknja s bijelim točkicama. Prolaznica je modnu kombinaciju upotpunila bijelom torbom s crnim remenom, peep-toe cipelicama s mašnicom, visećim naušnicama i sunčanim naočalama. Dašak boje ostvarila je akcentima plave na naušnicama.

 | Autor: Facebook/US Embassy Facebook/US Embassy Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i američki veleposlanik Robert Kohorst

A da su točkaste haljine uistinu izvrsna opcija pokazala je ovih dana i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se na svečanoj proslavi u organizaciji veleposlanika SAD-a pojavila u crnoj haljini na bijele točkice na koju je odjenula laganu crnu jaknicu. Ovu ljetnu kombinaciju s retro prizvukom, predsjednica je razigrala žutom torbom i ružičastim sandalama. Tko je po tebi bolje iskombinirao haljinu?

Photo: Pixsell/Goran Kovačić

Komentari 0