Moda

Lijepa prolaznica usudila se obuti ono što bi malo tko odabrao ovih dana - ali ona je to super isfurala

  • Ljetne čizme su onaj tip obuće koji ti se sviđa ili ne sviđa
  • Iako ih možda ne bismo odabrale za sebe, moramo priznati da ih neke dame znaju dobro iskombinirati
  • Jedna od njih je i ova prolaznica koja se odlučila za ljubičasti model gležnjača koji je kombinirala s haljinom od tamnog trapera

Na ulicama smo ove godine imali prilike vidjeti zaista zanimljive stajlinge, a modni izbori prolaznica su sve hrabriji, što nas veseli. Tako smo primijetili i prolaznicu u ljetnim čizmama za kakve bi se odlučio mali broj ljudi tijekom vrućina. No, moramo priznati kako su se ljubičaste gležnjače na petu savršeno uklopile u cjelokupnu kombinaciju. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Saznaj koji kupaći kostim najbolje odgovara tvojoj osobnosti Rubrika Moda Moda

Vitka plavuša odlučila se za mini haljinu od tamnoplavog trapera, a otvorena ramena bila su ukrašena volanom. Uz jednostavnu haljinu kombinirala je veliku bijelu torbu s nekoliko šarenih detalja koju je nosila na ramenu, a na ruci kojom ju je pridržavala, možemo primijetiti maramu koja ima ulogu narukvice. No ipak, najviše pažnje zaokupile su ljubičaste gležnjače otvorenih prstiju koje su pristajale naušnicama u istoj boji. 

Izabrala je gležnjače na tanku petu s patentnim zatvaračem na peti i otvorenim prstima. Iako nam ne djeluju kao najidealnija ljetna obuća, uklopile su se uz cjelokupnu kombinaciju. Iako ponuda u dućanima nije bogata ovom vrstom obuće, pronašli smo tri modela za sve ljubiteljice ovog tipa ljetnih čizama. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved 169, 90 kn, Stradivarius 229, 90 kn, H&M oko 444 kn

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0