Moda

Zaigrani stajling ove prolaznice privlačio je poglede: gore otmjeno, dolje najležernije cipele

  • Tamnokosa prolaznica iskombinirala je veoma originalnu košulju i cvjetnu suknju s neutralnim espadrilama 
  • Cijela kombinacija jako je efektna i prolaznica je zasigurno primila brojne komplimente
  • Iako je riječ o veoma originalnom outfitu, slične komade pokušali smo pronaći u trgovinama

Iako vremenska prognoza kaže kako smo ove godine preskočili proljeće, ono se pojavljuje barem kao dio ulične mode. Čim je sunce provitilo, neke prolaznica pokazale su vesele i odvažne kombinacije koje su nam definitivno uljepšale dan. Jedna od njih je definitivno i tamnokosa ljepotica koja je Cvjetnim trgom prošetala u ružičastoj suknji s cvjetnim printom te košuljom koja je asimetrična i pokazuje jedno rame. Iako su suknja i košulja pravi statement komadi, ova vitka dama dojam je pojačala odličnom stilizacijom. Odabrala je zgodne Zara espadrile u crnoj i bež boji te Louis Vuitton torbicu i velike naočale mačkastog okvira. U ovoj kombinaciji definitivno je privlačila poglede, ali i primala modne pohvale. 

 | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Marko Prpic/PIXSELL

Topovi na jedno rame

Ova kombinacija, moramo priznati, jako je originalna i slične komade nismo često viđali u izlozima trgovina. Ipak, topovi na jedno rame mogli bi biti pravi hit nadolazećeg ljeta. U ponudi high-street trgovina postoje već modeli u raznim oblicima i bojama. Od šarenih, dnevnih varijanti pa sve do topova za večernje izlaske - možeš birati. Nas je oduševio atraktivni Zarin model s čvorom u kojem bismo definitivno bile kraljice svake glamurozne zabave.   | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Stradivarius (99,90 kn); Zara (149,90 kn); Zara (229,90 kn)

Suknja cvjetnog uzorka

Cvjetne suknje nikada neće izaći iz mode. Unatoč činjenici da su trenutno popularni i brojni drugi uzorci poput animal printa i točkica, svi ljeto želimo provesti u jednoj dobroj cvjetnoj suknji koja je dovoljno lepršava i ležerna da u njoj provodimo vrele dane. Prekrasni modeli dostupni su na svakom koraku, a posebno nam se sviđaju oni koji, uz cvijeće, imaju i print palme koji je sve popularniji.  | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Zara (299,90 kn); Stradivarius (199,90 kn); Mohito (229 kn)

Espadrile

Međutim, pažnju je definitivno potrebno skrenuti na espadrile koje su, kao komad obuće, često podcjenjene i ne dobivaju mjesto koje zaslužuju. Osim što su udobne, jako su praktične i mogu biti dio različitih modnih kombinacija. Sjajno se slažu s trapericama i običnim T-shirtom, maksi haljinama, ali i romantičnim kombinacijama midi suknji i košulja. Srećom, u ponudi trenutno ima pregršt prekrasnih espadrila i definitivno ćeš pronaći nešto baš po tvom ukusu.  

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Gore lijevo: Zara (299,90 kn); Dolje lijevo: CCC (179 kn); Gore desno: Zara (179,90 kn); Dolje desno: CCC (159 kn)

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Komentari 0