Moda

6 jeftinih modnih dodataka koji će svaki outfit učiniti skupocjenim

  • Kako bi outfit izgledao otmjeno dovoljno je odabrati nekoliko dobrih modnih dodataka
  • Skupi odjevni komadi nisu garancija besprijekornog izgleda
  • Svilena marama, biserne naušnice ili torbica s ručkom u trenu će promijeniti look

Kao što se stil ne može kupiti novcem, tako ni nošenje skupih odjevnih predmeta ne znači da će tvoj outfit izgledati otmjeno i elegantno. Kako bi uštedjela novac, a pritom izgledala besprijekorno, dovoljno je da svoju odjeću upotpuniš s nekoliko modnih dodataka zbog kojih će cjelokupni styling izgledati elegantnije i skuplje. Otkrij ih u nastavku:

 

1. Svilena marama

Svilene marame su jedan od must have detalja sezone koji podiže svaku kombinaciju i čini je profinjenijom i elegantnijom. Puno je načina na koje možeš nositi ovaj chic modni dodatak - oko vrata, možeš ga prebaciti preko ramena, nositi na torbi, glavi ili umjesto remena. Jedno je sigurno, svilena marama će baš svakom outfitu dati dozu elegancije i s njom nećeš proći nezapaženo. Ps. marame od čiste svile nisu baš jeftine, ali one satenske nude isti efekt.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull & Bear (69,90 kn); Zara (99,90); Stradivarius (63,90 kn)

Možda vas zanima Reserved otvara web shop za Hrvatsku, a nudi se i dobar popust! Rubrika Moda Moda

2. Naušnice s "biserima"

Kad je u pitanju nakit, biseri su jedan od trenutno najpopularnijih trendova koji naglašava ženstvenost, glamur i romantičnost. Međutim, ako ti se ne izdvajaju velike svote novca za prave bisere, za sofisticirani izgled dovoljno je odabrati par naušnica koje ih imitiraju. Naušnice s "biserima" savršeno će se uklopiti u svaki outfit i dodati mu dašak elegancije i luksuza. Prema riječima britanske modne urednice Maxine Eggenberger, poželjno je nositi ih uz bež pulovere i neutralne nijanse. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (79,90 kn); Stradivarius (49,90 kn); Mango (99,90 kn)

Možda vas zanima 7 ključnih komada ako imaš 40+ u kojima ćeš dobro izgledati, a stil je zagarantiran Rubrika Moda Moda

3. Elegantne ukosnice

Kako bi tvoja frizura izgledala fantastično, ne trebaš trošiti sate i sate u frizerskom salonu. Dovoljno je da svoju kosu svežeš u jednostavnu punđicu, visoki rep ili da napraviš blage valove koje možeš upotpuniti s nekoliko elegantnih ukosnica. Ukosnice s cirkonima ili biserima dodat će tvojoj frizuri dozu glamura i u trenu tvoj outfit učiniti skupocjenijim. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

4. Mini torbica s ručkom

Kad su u pitanju torbe, nadolazeća proljetna sezona vrtjet će se oko one dobre stare "manje je više". Naime, minijaturne torbice pravi su hit među trendsetericama već nekoliko sezona, a njihova dominacija nastavit će se i u narednim mjesecima. Osim što su preslatke i neodoljive, ove torbice izgledaju vrlo profinjeno pa će svaki styling u trenu učiniti skupocjenijim. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kn); Mango (199,9' kn); Zara (299,90 kn)

5. Cipele koje imitiraju izgled krokodilske ili zmijske kože

I dok materijale koji imitiraju izgled krokodilske ili zmijske kože najčešće nalazimo na torbama, ovaj 'it' uzroak postao je sve traženiji i na cipelama. Naime, obuća izrađena od takvih materijala izgleda vrlo opušteno i elegantno pa tako svakoj kombinaciji dodaje malo otmjenosti. Kombiniraj je uz traperice, hlače visokog struka ili traper suknje - i tvoj outfit neće proći nezapaženo

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (179,90 kn); Zara (449,90 kn); Pull & Bear (599,90 kn)

Možda vas zanima Ova prolaznica zna kako u klasičnoj kombinaciji izgledati turbo seksi Rubrika Moda Moda

6. Upečatljivi gumbi

Sakoi, kaputi ili jakne kupljeni po povoljnim cijenama izgledat će puno elegantnije i skupocjenije ako im samo zamijeniš već postojeće gumbe. Predlažemo ti da nabaviš zanimljive i upečatljive plastične ili metalne modele upotpunjene zlatnim ili srebrnim detaljima. Oni će svaki komad podići na višu razinu.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0