Moda

7 ključnih komada ako imaš 40+ u kojima ćeš dobro izgledati, a stil je zagarantiran

  • Žene u 40-ima otkriju što im se sviđa, znaju što žele nositi, slušati, gledati...
  • Modno su osviještene i pomno biraju
  • Odabrali smo 7 komada koje bi svaka žena s 40 i + trebala imati u ormaru

S godinama žene postaju svjesnije svog izgleda, ukusa i općenito odabira u životu. Dvadesete su idealne za eksperimentiranje, tridesete za selekciju i nišno biranje, a u četrdesetima konačno shvaćamo što zapravo želimo i što nam se sviđa nositi, slušati, gledati, jesti... I, naravno, što nam dobro stoji. Zato smo odabrali 7 ključnih komada sjajnih za žena iznad 40 trebala posjedovati u ormaru, ako već ne posjeduje...

Možda vas zanima 4 dvobojne kombinacije koje će baš uvijek izgledati dobro Rubrika Moda Moda

 

1. Baloneri i mantili

Baš kao što žene u 20-ima vole balonere i mantile nositi zavezane poput haljina, žene u 40-ima shvate kako su mantili i baloneri neophodan dio stajlinga, a ne tek još jedan dodatak odjeći. Mantili dobro izgledaju i kao dodatak poslovnom odijevanju, i kao statement dodatak bazičnom looku poput kombinacije traperica i majice.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

2. Culottes hlače

Prvotno nastale kao trend za mlađu populaciju, culottes hlače brzo su zavoljele žene svih generacija. Naravno, to je zato što jednako dobro pašu svim stilskim izričajima. Mogu biti dobar dio outfita za posao, a isto tako dobro izgledaju u večernjem looku. Uz dobru košulju, zanimljive cipele i ležernu frizuru, culottes izgledaju fantastično u svakoj prilici. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

3. Blejzer

Žene u svojim 40-ima znaju da će na uštrb svih traper jakni svijeta i bomberica radije odabrati dobar blejzer koji će im lijepo naglasiti ramena i fino pratiti liniju tijela do polovice kukova. Dobar blejzer je investicija i možeš u njega se isplati investirati malo više.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Kakva street style kraljica - ova djevojka zna kojim cipelama pokoriti špicu Rubrika Moda Moda

4. Kožne čizme, posebno one visoke

Vrijednost kožnih čizama sve više spoznajemo s godinama. Osim što ćeš kožne čizme nositi znatno duže nego čizme od nekog umjetnog materijala, ovaj tip obuće će spasiti svaku dnevnu kombinaciju. Odlično se kombiniraju i sa boho ili midi haljinama, a dobar su izbor i za outfit s trapericama.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima 4 modela haljina koje ćemo nositi ovog proljeća, a sve ih možeš naći po povoljnim cijenama Rubrika Moda Moda

5. Haljina na vezanje

Ovaj tip haljine stoji baš svima. Wrap ili haljina na vezanje ultimativni je hit za žene svih dobnih skupina. Naglašava grudi, vizualno stanjuje struk, ističe bokove i na kraju odaje dojam pješčanog sata. Savršeno i za mršavice i za plus size žene.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

6. Kraće bluze

Vrijeme je da kratkim topovima kažeš konačno zbogom i počneš nositi bluze koje pokrivaju trbuh. Lijepe bluze koje najčešće imaju peplum oko struka sjajno stoje ženama te dobi. Odlično se kombiniraju uz traperice nižeg struka, kao i pencil suknje.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

7. Kombinezon i tregerice

Naučila si da boyfriend jeans u 40-ima više nije najbolji odjevni komad i radije se odlučuješ za nešto novo. Zato su kombinezoni i tregerice idealan odabir za žene u četvrtom desetljeću života. Kada ne znaš što odjenuti, kombinezon je odličan izbor.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Photo: Profimedia/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com