Moda

4 dvobojne kombinacije koje će baš uvijek izgledati dobro

  • Crno od glave do pete je igra na sigurno - vrijeme je za malo modnog rizika
  • Odabrali smo 4 dvobojne kombinacije kojima nećeš moći odoljeti ovog proljeća
  • Maslinasta i konjak, crvena i ružičasta, žuta i plava te bež i bijela odlično izgledaju zajedno

Sigurni smo da postoje žene koje mogu reći: "Crna je najveselija boja" i to doista misliti. No, mnogo nas nosi crno jer je to zona komfora, kako ne bi previše odskakale od ostatka svijeta ili se ne bi previše zamarale kombiniranjem boja. Kako bismo na trenutak zaboravili na vječna pitanja stila i odmjerenog odijevanja, donosimo ti 4 dvobojne kombinacije koje će uvijek izgledati dobro, iako nisu tako očekivane!

Možda vas zanima 4 modela haljina koje ćemo nositi ovog proljeća, a sve ih možeš naći po povoljnim cijenama Rubrika Moda Moda

Maslinasta i boja konjaka

Oduvijek smo tamnozelenu maslinastu boju doživljavali kao dio vojničke uniforme, a posebno kada je kombiniramo s crnim ostatkom outfita. No, boja konjaka će ti u potpunosti promijeniti takvu viziju. Ova topla nijansa smeđe maslinasto zelenoj boji dat će dašak glamura. Ako imaš tamnozelenu zimsku haljinu midi dužine, čizme do koljena boje konjaka su uvjerljivo najbolji odabir.

Crveno i ružičasto

Kombinacija boja omiljena svim modnim kršiteljima. Različite nijanse crvene boje stoje većini osoba, no već za ružičastu ne bismo dali ruku u vatru. Baš kao i kombinacija bež i smeđe, ove srodne boje desetljećima su se smatrale previše sličnima da bi dobro funkcionirale zajedno. Kakva zabluda! Color blocking je dokazao da nema veselije kombinacije!

 

A post shared by AMINA MUADDI (@aminamuaddi) on

Možda vas zanima 7 neodoljivih trendova cipela koji će vladati ovom godinom Rubrika Moda Moda

Plavo i žuto

Pomalo neočekivano, a opet toliko doslovno i prepoznatljivo. Ako si ljubiteljica sladoleda i nježnih pastelnih boja stapanje ove dvije nijanse je zapravo zdravorazumsko, zar ne? Možeš birati bi li radnije kao gornji dio odabrala žuti ili plavi top. Materijali koji dolaze u ovim bojama su najčešće fluidni i padajući, baš jako proljetni!

 

A post shared by AMINA MUADDI (@aminamuaddi) on

 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Možda vas zanima 3 proljetna kaputa ovih prolaznica su nas očarala. Pa smo pronašle takve u dućanima Rubrika Moda Moda

Bijelo i bež

Za razliku od kombinacije žute i plave koje su rezervirane za ljetne mjesece, bež i bijela se mogu nositi tijekom cijele godine. Jasno nam je i zašto - po zimi da nas izdvoje iz zimskog sivila i crnila, po ljeti da istaknu preplanulu put. Zašto bež, a ne samo bijela? Kako bi cijeli dojam ipak bio malo ozbiljniji, umjesto da postanemo hodajuće farmaceutkinje...

 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Photo: Instagram @lornaluxe

Komentari 0