Moda

Ova prolaznica zna kako u klasičnoj kombinaciji izgledati turbo seksi

  • Gotovo klasična kombinacija ostavila je moćam dojam, a svaki komad ima mali pomak
  • Prolaznica u Zagrebu pokazala je kako jednostavnost može biti jako seksi
  • Pronašle smo sličan stajling u dućanima high street brendova

Da je manje doista više kada je moda u pitanju dokazuje plavokosa prolaznica u Zagrebu. Snimljena je tijekom šetnje u centru grada, a za tu prigodu izabrala je veoma jednostavnu kombinaciju. Crne hlače visokog struka i trapez kroja iskombinirala je s bijelom bluzom dugih rukava, a cjelokupni stajling upotpunila je jako visokim potpeticama, bijelom torbom s izvezenim cvijećem i predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Možda vas zanima Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL

Osim klasičnih komada odjeće, ali svaki s malim pomakom (zlatni gumbi na hlačama, mali, ali seksepilan izrez na košulji, crveni detalj na potpetici...) ova se atraktivna plavuša odlučila i za jednostavnu frizuru - visoki rep koji je savršeno uklopio u ovaj outfit. Iako je sakrila lice ispod velikih sunčanih naočala, možemo primijetiti i kako je imala lagani makeup. Time je pokazala kako i u najjednostavnijem izdanju možemo izgledati jako seksi i privlačno

 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL

Mislimo da je ovaj njezin modni odabir zaslužio čistu peticu! Stajling nam se toliko svidio da smo ga odmah poželjele iskopirati. Zavirile smo u dućane popularnih high street brendova i pokušale pronaći iste (ili barem jako slične) komade. 

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

U nastavku donosimo naš prijedlog:

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: hlače (Zara - 299,90 kn), košulja (H&M - 111,10 kn), torba (Bershka - 139,90 kn), sunčane naočale (Mango - 169,90 kn), cipele (ShoeBox - 699,90 kn)

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Komentari 0