Moda

Ne idu sve cipele uz sve hlače, ali ove idu savršeno: složili smo 4 kombinacije

  • Izazov je spojiti odgovarajuće cipele s pojedinim modelima hlača zbog njihova specifična kroja
  • Tako je cullotice zahvalno kombinirati sa sandalama s remenčićima ili udobnim mokasinkama, dok će se hlače izrazito dugih i širokih nogavica fino spojiti s platformama ili natikačama na petu
  • Skraćene 'mom' traperice će u kombinaciji s cipelama u špic biti elegantne, a s 'ružnim' tenisicama dobiti moderni sportski štih
Možda vas zanima Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje! Rubrika Life&style Life&style

Već si složila cijeli stajling, ali muči te odabir cipela? Nisi jedina! Dok je uske traperice vrlo jednostavno kombinirati i sa štiklama i s tenisicama, s nekim drugim modelima hlača ipak treba malo pripaziti ako želiš postići smislenu cjelinu. Iako ne postoji točno osmišljena formula, mi smo ju pokušali 'iskemijati'. U nastavku možeš pronaći tri popularna modela hlača (a da nisu uske traperice) iskombinirana s četiri para cipela koje ih odlično nadopunjuju.

Hlače zvonolikih nogavica

Ovaj je model hlača istovremeno udoban, ali i šik - zbog toga je nosiv u gotovo svim prigodama. Nogavice mogu biti izrazito duge ili pak iznad gležnja. Uz njih odlično pristaju ovogodišnje hit sandale s remenčićima koje će super doći do izražaja kod modela s kraćim nogavicama. Za ljetnu varijantu su još idealne popularne natikače - bilo ravne ili na petu. No, ako to nije tvoj 'đir' i ako bi radije uskočila u udobne ravne cipele, imamo rješenje u obliku mokasinki koje će outfitu dati dašak profinjenosti i klasike. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Hlače STRADIVARIUS (149,90 kn), natikače s potpeticom ZARA (249,90 kn), sandale s remečićima RESERVED (199,90 kn), mokasinke ZARA (229,90 kn), zlatne natikače ZARA (149,90 kn)

Cullotice

Ovakve su hlače idealne za vruće ljetne dane jer zbog svog prozračnog dizajna romantično lepršaju oko tvojih nogu. Slično kao i kod hlača zvonolikih nogavica, odlično će izgledati i na ravne i na cipele s potpeticom. Što se tiče potpetica, preporučamo ti da ih iskombiniraš s otvorenim platformama ili natikačama s remenčićima. Ukoliko su hlače jednobojne ili nekog jednostavnijeg dizajna, odlično će ih nadopuniti i neke natikače u boji. Za klasičarke kojima je udobnost na prvom mjestu, tu su obične bijele tenisice s kojima ne možeš pogriješiti.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Hlače ZARA (99,90 kn), platforme BERSHKA (99,90 kn), žute natikače RESERVED (79,90 kn), tenisice ZARA (229,90 kn), pletene platforme STRADIVARIUS (229,90 kn)

'Mom' traperice kraćih nogavica

Uz mnoge druge varijacije traperica, tzv. 'mom jeans' žare i pale odjevnim kombinacijama već neko vrijeme. A kako i ne bi - njihov visoki struk uspješno sakriva eventualni trbuščić, a šire nogavice odaju dojam mršavijih nogu. Odlično izgledaju na potpetice, a osobito na ženstvene cipele u špic. Ne moraš se bojati uzoraka jer uz traper zaista možeš pustiti mašti na volju. Za ljetni su outfit idealne platforme koje će dodatno izdužiti tvoje noge, a za večernje šetnje popularne 'ružne' tenisice. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Hlače RESERVED (99,90 kn), tenisice ZARA (149,90 kn), natikače STRADIVARIUS (229,90 kn), cipele s leopard uzorkom ZARA (179,90 KN), bijele cipele ZARA (249,90 kn)

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0