Moda

Ovim preslatkim Zara sandalama s perjem prognoziramo veliku popularnost

  • Ravne sandale iz Zare spojile su dva animalna elementa, perje i zmijski uzorak
  • Dolaze u dvije živopisne boje, a tako su upečatljive da ih ostatak outfira mora "slijediti" i ne smije biti previše upadljiv
  • Što je i prednost - dići će i najjednostavniju kombinaciju

Zara je izbacila dva nova modela sandala na nisku petu s upadljivim detaljem, a to je perje koje razigrano prekriva prednji remenčić preko stopala - perje je inače jedan od ovogodišnjih modnih mikro trendova. Sandale su posebne i prilično upadljive pa ćeš zbog toga morati paziti na ostatak outfita. Dolaze u dvije boje: ljubičastoj i žutoj, pa je zbog toga dobro da ostatak kombinacije bude u casual stilu. Kako je to novi model Zara kolekcije, trenutno se ne nalazi na sniženju, pa je cijena sandala 449,99 kn. No, ipak ako uzmeš u obzir koliko su slatke i specifične, isplati se izdvojiti novac i uživati hodajući u njima.

Možda vas zanima Zara ima nove sandale koje nas neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo Rubrika Moda Moda

Ljubičasti model brzo nestaje

Ove sandale možeš iskombinirati na hlače, suknje i haljine, kombinezone. Sandale imaju i zmijski uzorak na tankom kožnom remenčiću, koji se savršeno uklapa u obje nijanse. Kod žutih on nije toliko primjećen jer je slične nijanse, ali kod ljubičastih se dosta ističe. Na Zarinom webu ljubičaste brzo nestaju, očito je više ljubiteljica ljubičaste boje, pa požuri u kupnju ako je i tebi to draža boja - sigurni smo kako će ti ove cipelice biti omiljene ovog ljeta.

 | Autor: zara zara Žute - neodoljivo upadljive

Ova žuta nijansa sandalica skroz je u ljetnom tonu, pa ćemo ih lako zamijetiti na nogama naših prolaznica. Savršeno se uklapaju na tamnije kombinacije gdje još više dolaze do izražaja. Vjerujemo da će upadati u oči i na zagrebačkoj šprici, stvarno izgledaju posebno. Žuta boja je boja sreće, a ti ćeš biti prava sretnica u njima, a visoke će djevojke doći na svoje. Ove sandale jako su elegantne i prekrivaju samo prednji dio stopala.

 | Autor: Zara Zara

Photo: PR/Znanje

Komentari 0