Moda

Zara ima nove sandale koje nas neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo

  • Scrollajući po Zarinoj web stranici, pažnju su nam privukle preslatke ljetne sandale koje su nas automatski odvele u djetinjstvo
  • Riječ je o gumenim sandalama kakve već neko vrijeme nisu predviđene samo za djecu i plažu nego i za prekul ljetne stajlinge
  • Po cijeni od 199,90 kn ih možeš pronaći u ružičastoj, zelenoj, lila i narančastoj boji

Sjećaš li se onih šarenih gumenih sandala koje su nas mame tjerale da nosimo na plaži i u moru kako ne bismo ugazili na kakvog ježa ili oštar kamen? Pojavile su se 80-ih godina, a obuvala su ih uglavnom djeca i pokoji (hrabri) turist. Vratile su se u modu prije cca. četiri godine i lagano osvojile srca trendeseterica koje su ih počele odijevati u raznim prigodama, a ne samo na plažu. Odjednom su se mogle vidjeti svugdje, a izgleda da će pronaći svoje mjesto pod (gradskim) suncem i ove sezone. 

Voljela ih ili ne, vjerojatno si ih barem jednom obula, a možda ćeš im opet dati šansu kada vidiš kakve ih je Zara od nedavno stavila u svoju ponudu. Iako ih možeš isfurati i na plažu, ove su sandale predviđene za fora ljetne kombinacije za šetnju gradom. Dostupne su u ružičastoj, zelenoj, lila i narančastoj boji. Sprijeda imaju dvije trake, a kopčaju se remenčićem oko gležnja. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

S obzirom da su praktične i ne zauzimaju puno mjesta, možeš ih ponijeti sa sobom na posao i tokom dana se iz visokih potpetica presvući u udobne gumene sandale.  U slučaju da te uhvati kakav ljetni pljusak, nije nikakva panika jer su lagane za održavanje i potrebno ih je tek tu i tamo prebrisati vlažnom krpicom.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Zamišljamo ih u kombinaciji s lepršavom ljetnom haljinom ili midi suknjom, a super će izgledati i na obične traperice ili prozračne ljetne hlače. Za 199,90 kn se možeš instantno vratiti u djetinjstvo i poigrati s ovim preslatkim šarenim gumenjačama. Nama su totalno neodoljive, a tebi?

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Photo: Instagram/@krystledesantos

Komentari 0