Moda

Opet su pravi hit! Pronašli smo najljepše točkaste haljine do 150 kuna iz novih kolekcija

  • Točkice su mnogima jedan od omiljenih uzoraka na odjeći
  • One nikad ne izlaze iz mode, a iz sezone u sezonu nailazimo na nove modele
  • Izdvojili smo najljepše točkaste haljine iz trenutne ponude i to do 150 kuna

Točkice se nose već desetljećima i nosit će se još godinama jer su jedan od uzoraka koji je iz sezone u sezonu jednako popularan. Super izgledaju kao dio elegantnijih kombinacija, ali i kao dio casual outfita. Vjerojatno svaka od nas ima barem jedan odjevni komad ili modni dodatak s ovim uzorkom, a kako bi obnovila svoju kolekciju pronašli smo najljepše točkaste haljine u ponudi. Također, i cijena ovih haljina je veoma prihvatljiva, a najskuplja je 150 kuna.

Možda vas zanima Jelena Veljača i Iva Radić nose divne proljetne haljine, pronašli smo slične modele od 70 do 300 kuna Rubrika Stars Stars

Miks točkica i cvjetova

Kombinacija ova dva uzorka daje haljinama romantičnu notu i neku posebnost. Odlično izgledaju u svim dužinama, od mini, midi pa do maxi. Super su za šetnju proljetnim večerima uz dodatak traper jakne.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 149,90 kn; H&M 67 kn; Stradivarius 139,90 kn

Na bretele

Ovaj model haljine je idealan za ljetne izlaske, ali i šetnje gradom. Lagani materijali i lepršavost daju nam osjećaj nesputanost i slobode pa je to jedan od razloga zašto obožavamo ovakve vječne haljine. Super izgledaju i na sandale, ali i na tenisice pa se mogu nositi i za svečane prilike i za svakodnevne obaveze.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 119,90 kn; H&M 105 kn

S dodatkom boja

Boje su uvijek dobro došle u naše ormare jer podižu svaku kombinaciju. Modeli na preklop ili košulja kroja idealni su za svakodnevne obaveze kada želimo malo podići svoj outfit, a mogu se nositi i na hlače pa i tako izgledaju zanimljivo. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 79,90 kn; H&M 113 kn, Stradivarius 83,90 kn

Možda vas zanima Zara pokušava isfurati novi, drukčiji trend. Hoće li se svidjeti ženama? Rubrika Moda Moda

Klasika

Niti jedna sezona ne može proći bez klasičnih modela kao što su oni u crnoj i bijeloj boji. Sva sezone možemo vidjeti igru s veličinom točkica, od velikih pa do najsitnijih te dužinama modela. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M 150 kn; Stradivarius 69,90 kn; Stradivarius 99,90 kn

Photo: Stradivarius

Komentari 0