Moda

Zara pokušava isfurati novi, drukčiji trend. Hoće li se svidjeti ženama?

  • U novoj kolekciji Zara ima nekoliko haljina koje odskaču od svega u ponudi - doista su neobične
  • Asimetrične i sastavljene od nekoliko različitih materijala reinterpretiraju patchwork
  • Hoće li se ove haljine masovno nositi ovog proljeća ili će ih birati samo manji broj žena?

Znajući kako to ide s odjećom iz Zare, neki njihovi komadi doista postaju masovna moda, ne možete prošetati gradom da ne vidite nekoliko žena u njima. S druge strane, ovaj modni brend ima katkada i vrlo neobične komade koji nisu opće dopadljivi već ih biraju žene koje vole nešto drukčije i originalno. U novoj kolekciji za proljeće ove haljine bi se svakako mogle svrstati u tu potonju kategoriju. Upadaju u oči kada skrolaš po njihovom online shopu, izuzetno su zanimljive, no hoće li se trend "primiti"?

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Obje haljine 549,90kn

Riječ je o patchwork haljinama, odnosno reinterpretaciji te stare tehnike kad je spajanjem komadića različitih materijala nastajao novi komad - naše štedljive bake i prabake znale su to raditi od ostataka materijala, krpica kao bi napravile pokrivače. Nekad nastao iz nužde i siromaštva (za vrijeme Velike depresije tako se od iznošene odjeće šila nova) kasnije je ušao u modu kao fora uzorak.

Možda vas zanima 7 modnih trendova za proljeće: na koji uzorak, boju, komad... treba obratiti pozornost Rubrika Moda Moda

Sviđa li ti se kako ga je Zara zamislila? Osim na haljinama patchwork zmo pronašli i na jednoj košulji. Slutimo da će dolaziti još novih komada ovakvog stila...

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Haljina (399,90kn); Košulja (229,90kn)

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

Photo: PR/Znanje

Komentari 0