Moda

Ni točkice ni prugice: provjerili smo što nose dame na špici i otkrili da je ovaj vječni uzorak ipak najpopularniji

  • Cvjetni uzorak je jedan od dezena koji obožavamo nositi i to ne samo ljeti za vrijeme ljeta
  • I svake godine se tako uporno vraća da je pobijedio klasične mornarske prugice, povratničke točkice i trendi animal print!
  • Dokazale su to brojne dame na zagrebačkim ulicama kojima je upravo ovaj uzorak bio temelj cijelog outfita

Navikli smo da na zagrebačkoj špici vrlo često možemo vidjeti zanimljive stajlinge, ali i neke nove trendove. Sunčani dani izmamili su i brojne prolaznice u šetnju centrom Zagreba, a jedna stvar nas je posebno zaintrigirala. Riječ je o cvjetnom uzorku, takvom ljetnom klasiku da smo pretpostavili da je u moru trendova i nakon dolikih godina već sigurno dosadio velikom broju žena. Ali, ne! I ove je sezone prvi izbor kod brojnih dama. Bilo da se radi o haljinama, hlačama ili suknjama, floralno je svuda oko nas. 

Možda vas zanima 5 modnih komada koje se stvarno isplati kupiti za ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Jednostavan odjevni komad koji nam je uvijek as iz rukava kad se pitamo što odjenuto je definitivno haljina. Bilo da je riječ o mini, midi ili maksi modelu, uvijek u ljeti poželjni komad trendi. To znaju i prolaznice koje smo uočili. Šareni cvjetni modeli na ulice grada doveli su veselo ozračje, a crvena, roza, zelena i bijela samo su neke od boja koje su bile izbor ovih dama. Dvije prolaznice su odabrale modele cvjetnih haljina s otvorenim ramenima, jedna u mini, crvenoj varijanti, a druga se odlučila za ljubičastu haljinu u maksi verziji.

 | Autor: Marko Lukunić/Tomislav Miletić/Pixsell Marko Lukunić/Tomislav Miletić/Pixsell

Neke dame su se odlučile na jednostavan model haljine na bretele - crna ukrašena ružičastim cvjetovima, a njezina pratnja je odabrala nježno rozu haljinu sa žutim cvjetovima i listovima u zelenoj boji. Zanimljive su nam bile i prolaznice koje su se uskladile uzorkom. Crvene natikače, haljina s crvenim cvijećem pa čak i maskica za mobitel u crvenoj boji bili su odabir plavokose prolaznice. Njezina prijateljica odabrala je vedru žutu boju cipela i košulje, a cvjetne hlače posebno su se isticale u veselom outfitu.

Možda vas zanima Lidlova nova ljetna kolekcija je sjajna - složila sam dva super stylinga, za dan i večer Rubrika Moda Moda

 | Autor: Marko Lukunić/Tomislav Miletić/Pixsell Marko Lukunić/Tomislav Miletić/Pixsell

Ako nisi fan cvijeća od glave do pete, postoji rješenje i za to. Široke hlače i suknje odličan su izbor koji će nam pomoći i kod nesnosnih vrućina. Dvije prolaznice odabrale su hlače kojima je baza crna boja te su ukrašene šarenim cvijećem. Kombinirale su ih vrlo jednostavnih majicama u bijeloj i narančastoj te s modnim detaljima u istim bojama kao na hlačama. Treća prolaznica odlučila se za suknju u plavoj boji s cvjetićima u bijeloj. Pravi ljetni outfit zaokružila je običnom bijelom majicom bez rukava i bijelim tenisicama. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0