Moda

Zaljubljene smo u ovu cvjetnu haljinu iz Stradivariusa čija je cijena 199,90 kuna

  • Stradivarius je predstavio novu kolekciju ljetnih haljina, a nas je posebno oduševila duga žuta cvjetna haljina
  • Osim dizajnom, oduševila nas je i cijenom od 199, 90 kuna
  • Izvrstan je odabir za osobe svjetlije i tamnije puti, a prigodan je odabir i za dnevne i za večernje prigode

U novoj ponudi haljina modnog brenda Stradivarius našu je pažnju privukla duga cvjetna svijetložuta haljina na tanke naramenice. Krasi je motiv plavih cvjetova, a dodatan detalje je vezanje na leđima kojim možeš regulirati njezinu veličinu. Dizajn haljine nas uvelike podsjeća na kroj i uzorak haljina koje su bile veoma popularne devedesetih godina prošlog stoljeća. Cijena joj je također fantastična i iznosi 199,90 kuna.  | Autor: miss7/pr miss7/pr

No, ono što nas je posebno oduševilo je što ova haljina zbog svog kolorita izvrsno pristaje djevojkama svjetlije, ali i tamnije puti. Premda ćeš u njoj fantastično izgledati već u proljeće, zamisli kako će tek doći do izražaja kad je preplanula nakon ljetovanja odjeneš u grad na kavu s prijateljicama! Također, ova haljina je odličan izbor za dnevnu kombinaciju, ali se pravim odabirom modnih dodataka vrlo lako pretvara u izvrstan večernji komad. Mnoštvo je načina na koji ju možeš kombinirati, a mi ti u nastavku donosimo nekoliko prijedloga.

Možda vas zanima Isplatit će ti se! 5 ključnih komada za ovo proljeće koje možeš kombinirati uz sve i nositi u raznim prilikama Rubrika Moda Moda

Što odjenuti na nju?

Mlade i urbane djevojke će ovu haljinu vrlo rado iskombinirati s klasičnom ili oversized traper jaknom. Za poslovne kombinacije idealno ju je upotpuniti bijelim blejzerom ili sakoom. Duži blejzer će modnoj kombinaciji dati dozu elegancije i vrlo lako ju iz dnevne transformirati u večernju. Za modne klasičarke pravi je odabir jednostavni baloner koji će izvrsno poslužiti na ovom promjenjivom proljetnom vremenu.

 | Autor:

Traper jakna, Bershka (199,90 kuna), Bijeli sako, Reserved (249, 90 kuna), Baloner, Zara (399, 90 kuna)

Kakve cipele odabrati?

U ovom slučaju izbor je zaista velik. Za dnevne kombinacije odličan su izbor klasične salonke, sandale s punom petom balerinke. Za večernji izlazak idealne su sandale i salonke s višom potpeticom. Također, na ovu haljinu možeš odjenuti i tenisice, a hoće li to biti one platnene ili trenutačno popularne ružne tenisice ovisi isključivo o tvom modnom stilu. Što se boja tiče, naš prvi odabir je jedna neboja - bijela! Ukoliko ipak preferiraš boje onda su izvrstan odabir cipele u pastelnim tonovima, posebice u plavoj i ružičastoj boji. Pridodajemo ti još jednu mogućnost - cipele od prirodnih vlakana poput jute  i rafije koje su već najavljene kao veliki hit nadolazeće ljetne sezone.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Gornji red: Bijele natikače, Bershka (229, 90 kuna), Sandale od rafije, Pull&Bear (249, 90 kuna), Plave salonke, Reserved (249, 90 kuna)

Donji red: Tenisice, Stradivarius (179, 90 kuna), Bijele salonke, Zara (399, 90 kuna), Ružičaste balerinke, H&M (140 kuna)

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Kakva torba je pravi odabir?

Kao i u slučaja cipele, ova haljina pruža mogućnost kombiniranja torbica različitih oblika i materijala. Ključ je u tome da odabereš torbu u jednoj boji kako bi monokromija dodatno naglasila haljinu. Oblik i veličinu torbice prilagodi svojim potrebama i prilici. Kao i u slučaju cipela, s bijelom sigurno nećeš pogriješiti, a ako se odlučiš za boje neka budu svjetlijih pastelnih tonova. Ovoga puta istaknule smo jednu klasičnu bijelu torbu preko ramena, popularni ceker i plavu poslovnu torbu. Dodatke biraj sukladno prema svom modnom stilu, ali ne zaboravi da se ključ izvrsnog outfita krije u jednostavnosti!

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Bijela torbica, Stradivarius (99, 90 kuna), Ceker, Zara (199, 90 kuna), Plava poslovna torba, Reserved (299, 90 kuna)

Photo: Stradiavarius

Komentari 0