Moda
Haljine na Oscaru

Od raskošnih haljina do zlatnih kroksica! Ovo su nabolja i najgora modna izdanja s dodjele Oscara

  • Kada je crveni tepih u pitanju, malo nas toga može iznenadili! Ipak, to je pošlo za ruke uzvanicima koji su se na dodjeli Oscara pojavili u kroksicama i tenisicama
  • Premda je dodjela  u odnosnu na prethodne godine bila nešto skromnija, s crvenog tepiha nisu izostale raskošne kreacije, a posebno je briljirala glumica Carey Mulligan
  • Najbolje odjevenima proglašene u i Zendaya, Regina King i Amanda Seyfried, dok su titule najgore odjevenih otišle u ruke Andre Day i Laure Dern

Proteklih godina, na oskarovskom crvenom tepihu smo imali priliku vidjeti neka doista zanimljiva modna izdanja. Primjerice, tako smo ti nedavno otkrile i pet najružnijih kreacija s kojih se mnogi još uvijek zgražaju. Na ovogodišnjoj 93. dodjeli Oscara pravo je iznenađenje izazvao glazbeni producent Questlove koji se na crvenom tepihu pojavio u zlatnim 'kroksicama'. Da, dobro si pročitala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MTV (@mtv)

Brad Pitt Možda vas zanima Brad Pitt iznenadio je fanove neuobičajenom frizurom na dodjeli Oscara i zaradio hrpu komplimenata Rubrika Life&style Life&style

Ništa manje šokovit nije bio ni odabir Chloé Zhao, druge žene u povijesti dodjela Oscara koja se okitila pobjedom u kategoriji najboljeg redatelja, koja je na crveni tepih pristigla u tenisicama. Time se jasno oglušila na molbu organizatora da bi svi trebali pristići u elegantnim kreacijama kakve smo obećavali vidjeti na oskarovskom tepihu.

Chloe Zhao | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock Chloe Zhao na 93. dodjeli Oscara

Dodjela Oscara bez glamura i skandala, ali donijela je neke povijesne pobjede. Briljirao je Nomadland

Najkontroverznijim izdanjem proglašeno je ono Andre Day, kandidatkinje u kategoriji najbolje glumice. Spomenutu kreacija koju potpisuje Vera Wang modni stručnjak Nenad Korkut je tijekom prijenosa prozvao "modnim zločinom", a njegovo zgražanje izazvala je i haljina glumice Laure Dern čiji dizajn potpisuje modna kuća Oscar de la Renta. "Kao da je izašla iz Sesame Streeta", istaknuo je Korkut.

Haljine Oscar | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock Andra Day i Laura Dern

S druge strane, listu najbolje odjevenih predvodi glumica Carey Mulligan koja je zablistala u Valentinovoj zlatnoj toaleti. A pohvale modnih stručnjaka dobila je i njezina kolegica Zendaya koja se također odlučila na haljinu s potpisom ovog slavnog talijanskog brenda.

Prezenterica Regina King je zasjala u jedinstvenoj kreaciji koju je za nju priredila modna kuća Luis Vuitton. Pažnju je, doduše više frizurom nego haljinom, plijenila i Halle Barry koja se odlučila na haljinu s potisnom modne kuće Dolce&Gabbana. O njezinom odabiru više detalja možeš pročitati ovdje.

 | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock Zendaya, Regina King i Amanda Seyfried

Svečane haljine s Oscara: Ovo je 10 najimpresivnijih haljina s crvenog tepiha koje su oduševile svijet

Na kreaciju s istaknutim dekolteom odlučila se i glumica Amanda Seyfried koja je zablistala u crvenoj haljini modne kuće Giorgio Armani Privé. A da je crvena boja hit oskarovskog tepiha pokazale su i Reese Witherspoon, Olivia Colman te Angela Bassett.

Haljine na Oscaru | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock Angela Bassett, Margot Robbie i Vanessa Kirby

Solidna modna ostvarenja pokazale su i Margot Robbie, koja je dugo godina vjerni ambasador Chanela te Vanessa Kirby, još jedna kandidatkinja za glavnu žensku ulogu, koja je osvanula u ružičastoj Gucci haljini. Koja je od navedenih dama tvoj favorit?

Možda vas zanima Ove dvije Zarine haljine mogle bi postati hit komadi! Nama su neodoljive Rubrika Moda Moda

PS: Među muškim uzvanicima, posebnu je pažnju piljenio glumac Colman Domingo koji je nosio Versace odijelo u boji fuksije ukrašeno svjetlucavim perlicama. Prizor koji se odista ne viđa svaki dan!

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

 

 

Photo: Pixsell/agefotostock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!